Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Miután a hajnali forced restart után jól összekutyulódott a Camera Rollban levő fotók időrendje, ezért arra gondoltam, esetleg megpróbálhatnék egy visszaállítást az utolsó iTunes biztonsági mentésből, amit két napja készítettem, az iOS 11-re váltás előtt.
De mivel ilyet még sosem csináltam (sosem volt rá szükség...), ezért nem tudom azt sem, hogy igazából mit tartalmaz egy ilyen biztonsági mentés. Benne van az összes fotó, ami a mentés pillanatában az iPaden volt? Nem okozok esetleg még több kárt, konkrétan adatvesztést a mostani állapothoz képest, amikor is csak a képek sorrendje van összekeveredve, de legalább megvan az összes fotó? És mi a helyzet a rendszerrel? A biztonsági mentésből vissza fog állni a korábbi 10.3.3-ra (ezt nem szeretném), vagy az marad a 11? -
törölt tag
Igen, én is hasonlókat tapasztaltam!

Nem értem, hogy mi abban a logika az Apple részéről, hogy egy viszonylag jól működő funkciót így elbaltázzanak!!!
Komolyan elgondolkoztam azon, hogy soha többet nem veszek ipadet, csak az a bajom, hogy nem igen van normális androidos tablet!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komolyan elgondolkoztam azon, hogy soha többet nem veszek ipadet, csak az a bajom, hogy nem igen van normális androidos tablet!