Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Cuccok
üzenetére
Nem teljesen a kérdéskörhöz kapcsolódik ezért off-ba teszem.
Nagyjából öt éve vettem először olyan tabletet ami 4G képes volt és rá kellett jönnöm hogy veszettül hasznos. Beraksz egy SIM kártyát (Domino nekem), rátöltesz adatforgalmat és lényegében bárhol elő tudod venni és használni bármire amire egy telefont is, csak a mérete miatt még akár többre is. Akkor határoztam el hogy csak 4G -s tabletet veszek a jövőben.
Előtte volt egy iPad 4-em Wifi-s és valahányszor meg akartam valamit nézni a neten mindig a telefonról kellett hotspotot csinálnom előtte. Meg lehetett csinálni de macerás volt. Navigációra, vagy hogy megnézzem a közelben lévő üzleteket, azok nyitva tartását már nem is volt alkalmas csak ha manuálisan írtam be hogy hol vagyok.
Így vettem egy Air 2-t ami szintén 4G képes és oda meg vissza vagy tőle. Navigációra is használom hébe-hóba és eddig nem csalódtam, gyorsan és pontosan lövi be a helyzetet.
Amit nagyon szeretek benne hogy ha mondjuk olvasgatok rajta Kindle-t közben is jönnek az üzenetek és tudok rájuk válaszolni gyorsan. Nem kell mindig elővenni a telefont és azon pötyögni, hisz ott van a kezemben az iPad amin a 4G volta miatt meg tudom ugyanezt tenni. Vagy ha meglátogatok nagyszülőket de elfelejtettem valami képet rátenni akkor csak belépek OneDrive-ba (nekem az az elsődleges Cloud-om) és letöltöm, még ha csak 3G-n is..
Szóval ha engem kérdezel akkor 32.000 forint a kényelemért és a szabadságért amit egy mobilnet képes iPad ad veszettül jó üzletnek hangzik

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest