Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2 tabletem, amit már két éve hibamentesen használok. Most viszont csinál néhány furcsaságot. Amikor megnyitom a levelezőt, értesít, hogy nincs megadva a fiók jelszava, és nem szinkronizál, holott reggel még működött. Mivel úgyis volt egy pár beragadt értesítése, gondoltam, megszüntetem a levelezőben az e-mail címet, majd mint újat, létrehozom. Ez működött is odáig, hogy megadtam az e-mail címemet, majd a hozzá tartozó jelszót, amit el is fogadott.
Aztán amikor ismét megnyitottam a levelezőt, megint elfelejtette a jelszót. Bementem a beállításokba, hogy megnézzem, mi a fészkes fene baja van. De amikor a beállításokon belül a Mail-re nyomok, kilép, és bezárja a beállításokat is. Így most csak állok, mint f** a nászéjszakán. Nem tudom a leveleket megnézni, sem a fiókot törölni, sem a beállításokat módosítani, mert kilép. Mit csináljak? Állítsam alaphelyzetbe a rendszert?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs