Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2 tabletem, amit már két éve hibamentesen használok. Most viszont csinál néhány furcsaságot. Amikor megnyitom a levelezőt, értesít, hogy nincs megadva a fiók jelszava, és nem szinkronizál, holott reggel még működött. Mivel úgyis volt egy pár beragadt értesítése, gondoltam, megszüntetem a levelezőben az e-mail címet, majd mint újat, létrehozom. Ez működött is odáig, hogy megadtam az e-mail címemet, majd a hozzá tartozó jelszót, amit el is fogadott.
Aztán amikor ismét megnyitottam a levelezőt, megint elfelejtette a jelszót. Bementem a beállításokba, hogy megnézzem, mi a fészkes fene baja van. De amikor a beállításokon belül a Mail-re nyomok, kilép, és bezárja a beállításokat is. Így most csak állok, mint f** a nászéjszakán. Nem tudom a leveleket megnézni, sem a fiókot törölni, sem a beállításokat módosítani, mert kilép. Mit csináljak? Állítsam alaphelyzetbe a rendszert?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,i5-4200U,8GB DDR3,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest