Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2 tabletem, amit már két éve hibamentesen használok. Most viszont csinál néhány furcsaságot. Amikor megnyitom a levelezőt, értesít, hogy nincs megadva a fiók jelszava, és nem szinkronizál, holott reggel még működött. Mivel úgyis volt egy pár beragadt értesítése, gondoltam, megszüntetem a levelezőben az e-mail címet, majd mint újat, létrehozom. Ez működött is odáig, hogy megadtam az e-mail címemet, majd a hozzá tartozó jelszót, amit el is fogadott.
Aztán amikor ismét megnyitottam a levelezőt, megint elfelejtette a jelszót. Bementem a beállításokba, hogy megnézzem, mi a fészkes fene baja van. De amikor a beállításokon belül a Mail-re nyomok, kilép, és bezárja a beállításokat is. Így most csak állok, mint f** a nászéjszakán. Nem tudom a leveleket megnézni, sem a fiókot törölni, sem a beállításokat módosítani, mert kilép. Mit csináljak? Állítsam alaphelyzetbe a rendszert?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Alkoholista nevelde
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest