Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz smallcurrant #16327 üzenetére

    Ugyanugy hasznalodnak az alkatreszek mint minden muszaki cuccnal, szoval barmi lehet, pl. lehet gyengebb az akku, de ha romlik is azert eleg jol birjak 1-2 evesen meg...kozel 10oranyi tenyleges hasznalatot (ha ket het alatt hasznalod annyit akkor ket hetig nem kell tolteni) azok is hoznak hacsak nem volt nagyon cudarul hasznalva a tablet (mondjuk hetente 2-3-szor csontra lemeritettek akkor az nem lesz jo allapotban egy ev utan sem). Erre adhat tampontot ez a battery life app (tobb is van hasonlo vagy akar ugyanilyen nevvel es hasonlo ikonnal, de ez jobb szerintem)
    Akksin kivul a home gomb lehet meg ami esetleg gyengebben muzsikal mint eleinte (mechanika gyengulhet ha sokat nyomkodtak)
    Ezeken felul mas nagyon nem szokott lestrapalodni. Mindent ki kell probalni vasarlaskor (osszes gombot, wifit, bluetooth-t), kijelzon egybol latszik ha valami nem okes, meg hangszoron is hallhato ha gond van, de tenyleg egesz jol birjak iPad-ek, ha valamennyire vigyaznak ra 3-4evesen is hibatlan a legtobb, szoval ha talalsz 1 evesnel fiatalabbat (pl. ha garis akkor az fiatal is) az valoszinuleg sokaig jol mukodik meg.
    kb 3-4 hete szerintem jobban lent voltak az arak hirdetesekben.
    Ha kell 4G is (azaz nem otthon wifin hsznalnad csak, vagy nagyreszt) es eleg a 16Gb-os is, akkor most van egy a hirdetettek kozott, igaz 100ezer, de uj (azaz refurbished mert 3 honap garis, szoval valoszinuleg egy hibasat csereltek gariban) ami azt jelenti az akksi is zsir uj, meg az egesz keszulek.
    Ha nem kell 4G akkor viszont kicsit draga (pontosabban folosleges fizetni azert amit nem hasznalsz, bar eladaskor is tobbet er valamivel mint a csak wifi-s modellek), de nem nagyon latok hirtelen olyat ami jobb lenne, szoval lehet, hogy varni kell.

    Egyetertek Alex91 -el, mert ha 120ezerert van uj 32GB-os, akkor hasznaltan 16-osnak siman 90ezer alatt kellene lennie, de nincs nagyon olyan hirdetesekben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák