Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igen, egyetértek Veled, az esetek döntő többségében teljesen tökéletes megoldás

De mivel velem már előfordult, hogy nem jött át minden (ami az alkalmazás sajátossága) nem írhattam azt, hogy teljesen ugyan az, mert akkor nem lett volna valós az állításom ill. ha már volt ilyen alkalmazás, lehet hogy továbbiak is vannak.De véletlenül sem szeretnék vitatkozni, többek között az elérhető legjobb bacup miatt is használok én is IOS készülékeket, ezért fogott meg a "hiba" amit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Philips LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest