Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
aktív tag
sziasztok!
egyszerűen nem boldogulok az alábbi problémával:
van egy csomó fényképet tartalmazó mappa, a PC-men, amit szeretnék felrakni az asszony ipad-jére. iTunes-szal nem találtam erre opciót. Feltettem dropboxra is a mappát, gondoltam majd onnan letöltöm. Hát nem. Mondja már el valaki, hogy hogyan tudom ezt megcsinálni, plíz
(egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell ezt ennyire elbonyolítani ezeken az apple cuccokon ezeket a dolgokat. úgy gondolom, hogy pont azért jók ezek a cuccok, mert egy kevésbé hozzáértő user is tudja használni ezeket az eszközöket, nem kell foglalkozni olyan dolgokkal, mint pl, h az android nagyon gyorsan teleszemeteli a rendszert, háttérben futó progik, stb.... erre a fájlok mozgatása az eszközre olyan bonyolult, hogy nem boldogul vele még egy tapasztalt user sem... na bocs, nem fikázni jöttem ide, de nem értem ezt....)
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest