Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
Kicsit értetlenül állok , bámulva nézem a tájékoztató levelet a szerződési feltételek változásáról .
Elsősorban a díjváltozás háborít fel !
Újabb emelés 20 hónapja tartó hűségem alatt már második alkalommal. Bosszantó , mert gondoltam a 24 hónapos hűségidőszak nem csak engem kötelez el ,hanem a szolgáltatót is .Különösen ez háborít fel :
"Nem mondhatja fel az előfizető a határozott
időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott
időtartamból (hűségidőszak vállalásából) eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte
meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Ha az előfizetők felmondási jogukkal
ezen időtartamon belül nem élnek, úgy ez a tény az ÁSZF-módosítások elfogadásának minősül."Érint ,mert voltam olyan tökfej , hogy leszerződtem 24 hónapra
Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest