Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
bilikm
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15897 üzenetére
Igen, erre közben én is rájöttem, hogy nem is kéne, de már minden beállítást próbálok végigzongorázni, hátha sikerrel járok. HGW nem NAT-ol, látszik a képeken is, amit linkeltem, hogy abban ki van kapcsolva.
A router oszt fix IP címet MAC cím alapján DHCP-vel. Tehát fix IP-van az állandó gépekhez kötve ilyen módon. A routerben be van kapcsolva a NAT-de abban eddig is be volt és minden működött normálisan.
-
válasz
headhunter #15898 üzenetére
Lehet az oldal csak bizonyos IP tartományokból, vagy országokból engedi a hozzáférést, és a jelenlegi IP címed nem felel meg a kritériumoknak.
Én elérem az oldalt.
-
headhunter
addikt
Ezt az oldalt nem tudom elérni, XP, Linux és a TV böngészőjével sem, mi lehet a gond? (Proxy, stb?)
TV appok között írja, hogy "nyissam" meg az oldalt a regisztrációhoz, de nem sikerül.
-
-
bilikm
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15895 üzenetére
Így van, ez a status oldalon látható, onnét másoltam ki. TP-LINK 1043ND v2-es router. És közben találtam egy ilyet, amiben azt írják, hogy ebben a modemben tényleg nincs port forwarding.
-
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #15884 üzenetére
Szereléskor ,ha ilyen fontos,akkor miért nem rakják be ezt a szűrőt?
-
bilikm
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15890 üzenetére
Szia!
Igen pont ez a problémám. Hiába van bridge módban, a régi modem cseréje után ezt beiktatva a router elé nem működnek a fentebb említett dolgok. A saját routerem beállításinál minden változatlan maradt, amivel eddig normálisan működött minden. Ezért gondolom, hogy itt, a modemben kéne valamit beállítanom.
-
-
bilikm
csendes tag
Azt írják, hogy a 168asban van, de ebben nincs. Csináltam pár screenshotot a beállításokról.
szerk: sajnos olyan menüpont sincs amit írtál
-
Scholes9
nagyúr
válasz
kabelmania27 #15860 üzenetére
Köszi. Holnap felmegyek a padlásra délután, megnézem hogy milyen elosztó van fent
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15879 üzenetére
Ja, de majd ritkítom, úgyis volt már havazáson kívül mindenféle időjárási körülmény
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15875 üzenetére
Hát én kábelmánia kérésére szoktam benyomni
-
bilikm
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ZTE ZXHN H108L Inviteles modem-em (ami router és wifi is egyben) viszont én csak modemként szeretném használni. Eddig egy régi D-link DSL 360R (világosszürke színű) modemünk volt, amivel nem is volt gondom mivel csak modem, viszont mostanában egyre gyakrabban szakadozott a net és múlthéten kicserélték erre ZTE a förmedvényre. A torrent kliensben nem igazán megy a feltöltés és játékok, amikhez portot kéne nyitni nem működnek. A modem mögött egy TP-Link 1043ND v2 router üzemel. Abban a tűzfal ki van kapcsolva és port forwardolni is tudok. Az új modemben viszont nem találtam forward lehetőséget, sok helyen azt írják, hogy nincs is benne. Bridge módban van, UPnP-t bekapcsoltam és a tűzfalat ki ebben az Inviteles csodában, de semmi változás.
Kérdésem az lenne, hogy lehet ebben port átirányítást használni vagy csak egyszerűen modem szintre butítani az egészet?
Örülnék, ha valaki tudna pár tippet, esetleg megoldást adni a problémámra. Köszi! -
-
válasz
kisapa #15868 üzenetére
En a 60-as csomagrol beszelek es nezd meg amit feltoltottem kepet, ott a csillagozott reszben nincs az, ami nalad. A 60-as csomag csak a virsuvedelmi csomag dijaval novekszik, ami 3 honapig ingyenes, utana 12 honap husegnel havi 890ft, 24 honap husegnel havi 590ft.
Egyebkent nalam a 30-as csomagnal sincs az a resz: [link]
-
kabelmania27
félisten
-
rongaucho
tag
Sziasztok!
Eddig csak telefon és internet előfozetésem violt az Invitelnél, de most Tv-t is rendelnék tőlük.
A szerelő most volt kint, kiderült, hogy wifi video bridge-t kellene használnunk, lévén, hogy 2 szint különbség van az ADSL és a TV között. Ez havi 690 Ft-ba kerül. Kérdésem, hogy esetleg tudtok-e valami házibarkács megoldást erre a problémára, vagy nyugodhjak bele, hogy ez az évi 8000 Ft ezzel jár (kábelezni, fúrni nem szeretnék)?A másik kérdésem, a minőség rendben van-e az IPTV-vel? (Korábban hallottam erre panaszokat) Nekem eddig csak műholdas TV-m volt, ott nem volt eddig problémám.
Köszönöm!
-
válasz
kabelmania27 #15860 üzenetére
Koszonom szepen az informaciot!
GoodSpeed Nem szol errol sehol a csillagozott resz.
[link]
-
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15847 üzenetére
Mostani:
-
whiskeys
őstag
sziasztok. invitel adott ajándékba egy dlinkgo n300-as wifi routert. de nem tudok bemenni a menüjébe... az oldalt nem lehet megnyitni a 192.168.1.1-en. mi lehet a bibi?
-
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Ma behuzták a netet egyenlőre csak wifi-n mértem laposon
-
GEPESZ66
veterán
Ha kábelnetnél állítom be a routert, akkor a router gyors beállításánál az Auto-Detect-et jelüljem be, vagy a Dynamic IP-t?
-
válasz
Kellemes:
Azt meg szabad kerdezni, hogy a decibel ertekek mit takarnak?
Es van meg olyan, hogy fec errors. Ez pl multkor is 0/1400 korul volt, 25-en reggel 0/0 volt, most megint 0/1142, hogy ez is mit jelent?
-
kisapa
senior tag
válasz
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15842 üzenetére
Persze, ha eljutok odáig, az a minimum, hogy fényképezem!
Hát erre amikor felvittem nem gondoltam, mert akkor lemértem volna, milyen hosszú kell, mennyire hosszú a kettes splitter + a HPF, itt például van egy ilyen:BUDVILL Falonkívüli szerelő doboz 85x85 IP54
(#15843) Intruder2k5 : Mondjuk fent lehet vagy 10 méternyi kábelszakasz, azt simán betudom 5 darab ilyennel védeni:
Lent is mindenhol ilyenek, illetve az ennél kétszer vastagabb kábelvezetőcsatornák vannak lefektetve.
Nem úgy néz ki, hogy bármikor ki kellene szállnia a szerelőnek, akik egyébként előszeretettel mászkálnak fel, de megnézném az arcukat, amikor a teljesen beburkolt koaxok, és bekötési pontokkal találják szembe magukat
/Szerk: inkább nem magamnál nézném meg/
Szerk: Igazából az idegesít, hogy néha felmászkálnak emberek is, ezt azt csinálni és nem szeretném ha valamelyik beleakadna, véletlen, rálépne vagy ilyesmi.
Korábban is így volt ez, de ugye ameddig nem volt a padlásos szerelés, felőlem aztán azt csináltak fent amit akartak... Például most a nagy vihar után felmentek megigazítani 9 cserepet. Megjegyzem, olcsón megúsztuk, mert az egyik szomszéd utcában, állítólag három háznak vitte le a tetejét a szél (még nem néztem meg, hogy tényleg e).
A főutcán is kemény volt:
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #15843 üzenetére
GoodSpeed a jelosztási pontot szeretné védeni
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15840 üzenetére
Köszi, ezt legalább nem kell majd rendelnem, valószínűleg helyben is lesz, és olyan is, amit farigcsálni sem nagyon kell.
-
válasz
#41133696 #15839 üzenetére
Villanyszerelési boltokban, szerelődoboz, kötődoboz.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15832 üzenetére
Ilyen dobozt hol lehet kapni, vagy mi a neve?
(#15833) btz : Ott volt egy kis szolgáltatás kiesés
Hát igen, a földkábelnek azért több előnye van, persze megesik, hogy ott meg ha olyan helyen fut a jól képzett markolós kikanalazza
(#15834) bopeti98: Igazából, engem ledöbbentett, hogy ilyen állapotok vannak ilyen közel
Mondjuk lehet összefüggés e között illetve a romániai utak kiépítettsége között.
(#15837) GEPESZ66 :"Én minden este áramtalanítom a modemet és a routert.
Leírtam most levélben ezeket az Invitelnek, kíváncsi leszek mit válaszolnak."Kb majd kiküldenek egy szerelőt, aki ha megállapítja, hogy nincs hiba az Invitel rendszerében, akkor 7000 Ft-ba fog fájni.
Felesleges volt az Invitelnek írni, mert más is leírta már itt, hogy valószínűleg nem szolgáltatói hibáról van szó.
Az ilyen esetekre találták ki (jogosan), ezt hogy kiszámlázzák az alvállalkozó kiszállási díját.
Előbb kellene Counter Strike egyéb szervereken is megnézni. Szomszédom fia COD2-nél panaszkodott a laggra, de ott érthető is volt:
-
kabelmania27
félisten
válasz
GEPESZ66 #15836 üzenetére
Köszi.
Egy kettes splittert tegyél be helyette, ha az osztó tv kimenetén van hpf szűrő akkor azt nem kell rendelni.
Ezen kívül bármilyen tipusú kettes megfelel csak legyen rajta CE és 5-1000Mhz felirat.
Olyan routert érdemes venni amit jóideig nem kell cserélni pl gigabites lan wan portok, ebben a topikban kérdezz rá, választ fogsz kapni. -
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #15800 üzenetére
Szia!
Én minden este áramtalanítom a modemet és a routert.
Leírtam most levélben ezeket az Invitelnek, kíváncsi leszek mit válaszolnak.
Kipróbálom majd, hogy a fiam gépe ne a routeren keresztül csatlakozzon a netre, hanem mindjárt a modemre legyen kötve.
Ha nem lesz lagg,akkor ,milyen routert vegyek, vagy mi a megoldás?
Jelenleg TP-WR741ND routerem van. -
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #15795 üzenetére
Felmentem a padlásra, s megnéztem az elosztót.
A következő van ráírva.
Ez esetleg nem jó, s kellene cserélni:Multimedia Splitter
MMWO/5 862 MHz
TV 3 Db
DATA 2/8 Db -
bopeti98
őstag
válasz
#41133696 #15826 üzenetére
Amúgy Romániában az a baj, hogy spórolnak a leágazásokkal. Van hogy valakihez 6-7 oszlopon keresztül húzzák a kábelt, mert csak ott van leágazás, vagy kötődoboz. És ez nem csak a távközlési, hanem az elektromos vezetékekre is igaz. Így hamar megszaporodnak a kábelek.
-
btz
addikt
válasz
kabelmania27 #15830 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
#41133696 #15831 üzenetére
Veszel egy 10x10-es vagy hasonló dobozt szépen kivágod tapétakéssel az F csatlakozó helyét.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15830 üzenetére
Ha kapnának ők is állami támogatást, mint az egy betűs, akkor könnyebben menne
Olyan doboz nincs amibe fent a padláson be lehet tenni az osztót? Csupán azért, mert ha felmegy valami nyest védve legyen. Szóval ilyen kötési pont védelemre gondolok. Magát a kábelt nem féltem, nem rágja azt meg semmi
-
kabelmania27
félisten
Minél több a légkábel annál viharérzékenyebb a hálózat, főleg ha az oszlopok mellett jópár üreges fa található.
GoodSpeed: Na ez egy jó kérdés, mivel a burkolt elektromos hálózat is fekete ezért lehet a kültéri kábel gyártástechnológiája és vagy akár szabvány, akinek van ötlete leírhatja.
Fejlesztéssel kapcsolatban előzőből kimaradt, hogy első kőrben koax területen folytani kellene a d3/dvb-c fejlesztést. -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15827 üzenetére
Igen, ha úgy döntött volna az Invitel alvállalkozója, hogy földkábelen hozza be, akkor a kerítéstől a falig ásás, aznap kb egy bekötésük lett volna csak
Mi kivételes helyzetben vagyunk elhelyezkedés szempontjából, mert azok a szomszédok akik közvetlen szomszédaink, vagy csak földkábelt választhatnak, vagy csak légkábelt. Itt viszont mind a kettő lehetőség adva volt. Persze így az úttest másik oldaláról kellett áthúzni.
Az egyébként szabvány, hogy az adatkommunikációra használt légkábeleknek is feketének kell lenniük? Fényvisszaverő borítással, a napsugarak nem hevítenék annyira.
-
kabelmania27
félisten
válasz
#41133696 #15826 üzenetére
Szerintem az itthoni oszlopokon jobban néznek ki a kötések, vagy nekünk ez a természetes, de azt is hozzá kell tenni hogy USA-ban 110V a feszültség tehát más a rendszer.
Az a lényeg hogy akár földkábeles bekötés akár légkábeles ha rendben vannak az értékek akkor nem lesz gond. Jobb lenne ha minden földben menne, mondjuk ha gond van fel kell ásni, ezért bonyolult, földkábeles munka drágább is.
Japánban szintén más a helyzet, ettől független koaxban is van még tartalék+több szabadsága van az embernek ha pl át akarja helyezni a modemet másik szobába.
Hárombetűs társasághoz hasonlóan, 850-es rendszeren kb 30analóg adó marad akkor több ds freki lesz akkor nagyobb csomagot is kilehet adni. -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15822 üzenetére
USA (a másik topicból):
"Amerikában persze engedélyezik. Na itt legyen a képben egy telekomos pékszakmunkás" - btz szösszenete
(#15823) headhunter: A japánok ebben verhetetlenek, de az oldal alján lévő képeken az is látszik, hogy milyen szépen ki van alakítva a falban a kábelvezető-csatorna az ottani lakásokban.
Lehet itt is az újabbakban, de a Lakótelepen például, nagy márkátlan fúró elő, aztán nyomás
Szerk: Egyébként szerintem nálam szerelésnél, az alvállalkozó egyszerűen a könnyebbik végét fogta meg a dolognak, azért húzta be légkábelről. A másik több munka, plusz több idő lett volna.
(#15825) bopeti98: Na meg azon kiigazodni... nyilván valami logikus rendszerezés van, számozás stb, mert egyébként egy gordiuszi csomó.
A másik része meg az a dolognak, hogy nagyon csúnyán lerontja az utcaképet...
-
bopeti98
őstag
válasz
kabelmania27 #15824 üzenetére
Romániában még mindig durvább sok helyen:
El nem tudom képzelni minek ez a sok kábel.
-
kabelmania27
félisten
válasz
headhunter #15823 üzenetére
Ez már sok, elektromos+egy koax még elmegy.
-
headhunter
addikt
válasz
kabelmania27 #15822 üzenetére
"Légkábel kompozíció"...
-
törölt tag
válasz
kisapa #15819 üzenetére
Hmm az jó, nálunk (sarokház négyes kereszteződéssel, és a város legszélesebb utcájával, ami a házak közötti távolságot illeti, még a főutcát is veri), a négyből háromnál légkábel van, a mi házunk egyik oldalán lévő utcán viszont földkábel. Az áramot földkábelen keresztül kapjuk, de az Invitel-től légkábelen a másik oldalról a netet.
Viszont a földkábeles utcában is van Invitel szolgáltatás, igazán hozhatták volna onnan is
-
kisapa
senior tag
válasz
kabelmania27 #15818 üzenetére
A környékünkön nincsen légkábel. Itt az inviteles kábel a földben van, csak a T-nek van légkábele de az meg nem koax.
-
kabelmania27
félisten
válasz
#41133696 #15814 üzenetére
Ahány ház (szolgáltató) annyi szokás alapon lehetnek ügyintézési különbségek.
Az nem árt ha éjszakára kikapcsolod a wifit.
Nálad is kiváló az SNR.
Ahogy látom jó a képminőség, szép éles a HD és az SD is jó.
kisapa: Padlás nem játszik, az oszlopon lévő légkábeleket éri hőmérséklet különbség számít.
Ez egy nagyon jó kis modem, vigyázz rá. -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15815 üzenetére
-
törölt tag
válasz
#41133696 #15810 üzenetére
Tegnap, ahogy mondtam elmentem aludni, lecsavartam a koaxot a kábelmodemről, mert villámlott és dörgött, de: igazából nem is nagyon volt vihar, lehet eső sem, mindenesetre én tuti átaludtam. Mióta megvan a kábelmodem most volt az első olyan éjszakája, amikor végig pihent, és mivel aludtam, így a MiFi-t sem kapcsoltam be, szóval semmi sem lógott az Interneten. A DKTV-t viszont nem húztam le a Koaxról, mert van rajta SIGNAL 4645F tip. villámvédő, és mert nem látszott nagy viharnak - mint ahogyan nem is volt - na meg tévéztek rajta. A lehűlés viszont eljött:
Az egy US 43 alá is becsúszott
(#15812) kabelmania27: Egyébként, a szolgáltatói levelekkel kapcsolatban:
Invitel: Korrekten jelzi előre a karbantartási munkálatokat, de szerződés hosszabbítós emailt általában nem küld (igaz minden számlán ott a hűségidő dátuma), valamint a szerződéseket elektronikusan mindig kiküldi emailben (tudom, hogy van aki itt valamilyen műszaki okból kifolyólag nem kapott, de általánosságban kiküldik).
Telekom: Nem jelzik előre a karbantartási munkálatokat (legalábbis xDSL területen), viszont jóval a hűségidő lejárta előtt küldenek emailt, hogy hosszabbítsd meg, akciós áron.
-
kabelmania27
félisten
válasz
xyzikeee #15807 üzenetére
Hasonló ár 3x gyorsabb netért nemrossz, 30-as csomag valószínűleg VDSL esetleg optika lesz, ha nincs kedved szolgáltatóváltással foglalkozni (Telekomnál nincs bridge mód, Inviteles hgw-n elvileg van use as modem beállítás) felhívhatod a 1443-at és GoodSpeed tanácsának megfelelően azt mondod, hogy lemondanád mert kaptál egy jobb ajánlatot de ha kedvezőbbet ajánlanak akkor megfontolod.
GoodSpeed: Okés. -
törölt tag
válasz
xyzikeee #15807 üzenetére
Amúgy van másik lehetőség is, miszerint belengeted nekik, hogy amennyiben magas áron hajlandóak csak hosszabbítani, akkor szolgáltatót váltasz. Ilyenkor általában egy ügyfélmegtartó munkatárs veszi fel Veled a kapcsolatot, aki valószínűleg "speciális" ajánlattal fog előállni.
Jön a vihar, úgyis álmos vagyok, lehúzom a koaxot a Cisco kábelmodemről
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15806 üzenetére
Skype-on írtam neki, majd megnézi remélhetőleg
(#15807) xyzikeee: Nem igen fognak hívni, kösd meg a weboldalon.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
kabelmania27 #15802 üzenetére
Köszi a segitséget!
routeren frissitettem firmware-t a biztonság kedvéért. Az is lehet hogy a játék a hibás mert volt aki panaszkodott egy frissités óta.Más:
27. én lejár a hűség. Én írtam ide korábban azzal kapcsolatban hogy kaptunk egy levelet, hogy vagy csomagot váltunk vagy növelik az árat hűség lejárta után 300 ft-tal. Namármost felhívtam őket és hasonló árat mondtak mint amit most fizetünk 30 megás netre + telefonra a 10 megás net helyett. Csakhogy, a neten, sokkal olcsóbb árakat néztem.
Nekem 8400 ft-t mondtak, invitel oldalán kb 6800ft.
Miután lejár a hűség, fognak hívni hogy hosszabbítsak? Vagy mit csináljak szerintetek? Mások szolgáltató most jött be (T) és náluk is 6 ezer körül lenne egy 30 megás csomag...
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15804 üzenetére
Még nem volt ma vihar, de még eső sem
Szerk: Havernak Kaposváron Vidanetje van - előbb volt kábelnetje mint nekem vagy 2 évvel 40 Mbps (ekkor én még csak álmodoztam ilyen sebességről, és ADSL2+ családin ültem) - PC-t szerelget, játszik, stb, de tegnap megkérdeztem tőle, hogy milyen kábelmodeme van, a válasz: "pff nem tom sose jegyzem meg". Ugyanakkor panaszkodott a szolgáltatóra, egyébként Ő is ADSL-ről váltott, de lefogadom, hogy multimédiás aljzat van Nála. Csak nem forszíroztam a dolgot tovább.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15802 üzenetére
Ha fekete 360R-T1E
-
kabelmania27
félisten
válasz
xyzikeee #15801 üzenetére
Üdv!
Ha jól értem ADSL kapcsolatról van szó.
ADSL-nél alacsony a feltöltési sebesség, így ha bedugul a felfelé irány akkor megnőhet a ping.
Ha megmozdítod és akad akkor cseréld ki azt a kábelt, ha jobb lesz akkor az volt a hiba, ha még nem volt cserélve a szűrő akkor azt is meg lehet próbálni.
D-link modemre feltudod tenni dchard féle fw-t amivel tudod paraméterezni a vonalat. -
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire normális az, egy 10 megás netnél, hogy ha öcsém League of Legends-ezik, én meg egy másik gépnél facebookozok, percenként felugrik a pingje 100-600 ra. Azt már megszoktuk hogy youtube HD videót játék mellett nem igen szabad nézni mert nagy pinget okoz, de hogy egy facebookot ne bírjon el a net játék mellett hát az már röhej.
Ez normális? vagy nincs rendben az internet kapcsolatom? Mit kéne tennem?
A net stabil, ritkán szakadozik csak.(Az a kábel, ami a vezetékes telefontól a modemig megy, kb 8 éve az van, nem lehet hogy meg van törve vagy valami hasonló? ha megmozdítom a modemet egy picit, akkor szakad a net, pedig a kábeleket nem húzom ki. Az elmult 2-3 évben kb 3x volt modem csere, mert beadták a kulcsot, ez nem lehet hogy egy rossz kábel miatt volt?)
Köszi
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest