Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Vezetékes FEJhallgatók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
zsof Nokia #12899 üzenetére
IPTV vagy digitáls/analóg kábeltévével van gond?
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Nálatok is szar az Invitel tv szolgáltatása? a net a stabil
-
-
Oszy88
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy amikor elindítom a beltérit, akkor kiírja hogy kell neki felhasználó azonosító meg PIN, de amikor beírom neki a szerződésen lévőt akkor kiírja hogy a PIN nem ehhez az azonosítóhoz való.
Mit csináljak? Hívjam egyből a szervízest?
-
petya2012
őstag
sziasztok
esetleg rendelkezik valaki belső infóval,hogy Invitelnél mikor lesz RTL KLUB HD??
-
pohár
félisten
válasz
Prémvadász #12894 üzenetére
na, akkor még pont időben, csak egy NFL meccsről maradtam le
köszi az infót
-
pohár
félisten
válasz
Prémvadász #12892 üzenetére
meg is lepődtem rendesen, amikor kapcsolgattam
most lett elérhető, vagy mi? -
-
wagi
senior tag
válasz
headhunter #12889 üzenetére
Megkérdezte jelenleg milyen tv és internet szolgáltatásom van és mennyit fizetek érte.
Gondolom az alapján adott egy speciális ajánlatot. -
F_Zolee
nagyúr
Hello
Kistarcsán milyen netet lehetne rendelni tőlük? Mert ami a honlapon van 5 és 10megás kicsit elszomorító ha tényleg így van.
-
wagi
senior tag
Ma hívtak telefonon az Inviteltől.
Kínáltak egy Digitális extra csomagot és mellé 60 megabites netet havi 8990-ért.
-
GrandS
senior tag
Ilyen [link] kellene nekem elérhető áron. Mondjuk az itteni ár sem rossz, csak a shipping.
Nem off, mert a set-top-box av kimenete (Intek) ilyen. -
Troy.
addikt
Köszi mindenkinek.
-
-
Troy.
addikt
válasz
Prémvadász #12878 üzenetére
Véleményed szerint ez így jól van?
-
pohár
félisten
üdv urak!
Minimax után ugye lenne C8, ez ugye jár mindenkinek? mert ahogy 20:00-t üt az óra, elsötétedik a képernyő...
pedig úgy 15mp-et láttam az adásból is, csak befagyott a kép, aztán jött a sötétség -
Troy.
addikt
válasz
Prémvadász #12875 üzenetére
Az lehetséges, hogy telefon nélkül drágább mint telefonnal?
-
-
Troy.
addikt
Hello!
Van lehetőség telefon nélkül ADSL-re előfizetni? (Találtam egy-két oldalt, ahol "csupasz"-ként emlegetik, de az invitel honlapján nem!)
-
poli27
veterán
válasz
#41635072 #12838 üzenetére
Azért mert arra vagy beállítva amire szerződtél portsebességben,más szolgáltatók feljebb állítják a profilt, hogy az előfizetőnek meglegyen a rendelt sebessége, ezt az invitel nem csinálja és a hálózati veszteség a te sebességedből jön le!De hogy még vdslnél is ezt csinálják ez egy vicc
-
törölt tag
válasz
#65693184 #12867 üzenetére
Na megnéztem, beenged, viszont kb 2 perc után ledob, és megszűnik a kapcsolat a modemmel.
Ilyenkor vissza kell dugnom az ethernet kábelt a routerbe, majd onnan megint közvetlenül a modembe és megint enged kb 1-2 percig varázsolni...
A modem szerint 55/15Mbit/s-ot is bírna a vonal.Nem tudom, ez mennyire releváns.
-
törölt tag
válasz
kisapa #12864 üzenetére
Én nem vitatkozok...
Épp ezaz, hogy nem irányadónak kéne lennie. Be tudnák úgy is állítani, hogy a névleges sebességgel jöjjön.
A másik, hogy nem kéne olyan szolgáltatást eladni, amit nem tudnak biztosítani.
Évekig mondták, hogy nem tudnák kielégítően biztosítani a 15Mb-es netet, ezért nem is kötnék be.
Most bekötötték, csak azért hogy maradjak és aláírjak újabb 2 évet. Ez minden csak nem korrekt.Prémvadász: Ja, én is láttam, nagyon komoly oldalacska. Manyi néni biztos mindent megértett belőle és már csukott szemmel konfigolja a modemet.
-
Roland-87
aktív tag
Ez kb semmire sem jó számomra mert nekem csak szimpla modem módban van az eszköz és saját routert használok (ami tökéletes) az IP-TV szar amúgy is és az meg ugye a modembe van dugva tehát nem tudnak nagyon mivel védekezni. Ha elkezd akadni direkt ígyhagyom aztán ha jön a szerelő megmutatom neki hogy íme.... majd reset és íme... ha ezután se cserél akkor elásom a hátsókertben
-
Roland-87
aktív tag
Nemrég cseréltek modemet nálam, eleinte örültem neki mert jobbnak tűnt az internet de rájöttem hogy valami nem oké ezzel a kütyüvel. 1 2 naponta nézhetetlenül elkezd akadni az iptv ekkor már az internet sebessége is jelentősen leesik ha ezt hagyom a végén szinte teljesen megáll az adás majd a net sebessége 2 3 megára zuhan le. Reset után rögtön visszaáll minden és 1 2 napig tökéletes, bár volt már hogy 1 órán belül ugyanez az állapot állt fenn. Tudok a modemben valamilyen beállítással próbálkozni vagy kérjek egy újabb modemcserét? Persze tudom nehezen fognak hajlani rá és kitalálják a szokásost hogy rossz a vonalam meg cseréljek routert meg minden lehetőséget... a gond csak az hogy a vonali érték még a teljes beállás alatt is jó. 52mbps lefelé és 9 körül fel (25/5 a csomag+2tv), na meg reset után tökéletes is lesz minden. Ha 1 óra múlva resetelem akkor lesz az ha 1 napig így hagyom magától már nem áll vissza tehát biztos nem a vonalam rossz. Arra tippelek hogy a vonali érték lehet pillanatnyilag leesik a modem utána áll majd ezután valamiért nem akar többet visszamászni a jó értékhez hanem így marad és ezen csak a reset segíthet. A huawei hg622 modemnél szinte nem is volt soha iptv akadozás sem net szakadás sem sebesség probléma. Amióta cserélték a ZTE H168N-re azóta van ez az állapot, de ezért én nem fogok fizetni szóval kénytelenek lesznek újabb modemet hozni ha csak nincs valami csodabeállítás a modemben de kétlem.
-
törölt tag
válasz
Prémvadász #12854 üzenetére
A w300-at nem ismerem, és T-s is vagyok, de ez a szolgáltatói eszközök minőségét elviekben nem befolyásolja, legalábbis azonos típusoknál. Amúgy a T-s topicban is téma a HGW-k, és a beléjük épített WiFi minősége... vagyis sokan gyengének tartják. Az én tapasztalatom az, hogy a Speedport 724 WiFi-je lefedi a szobámat, a mellékhelyiséget, a konyhát, és a fürdőszobát, de ott már a D-Link DIR-600 is besegít, ami lefedi az előszobát, és a másik szobát. Az ASUS RT-N10+ pedig a saját nagy fogadóját, és a teraszt, vlaamint részben az előszobát. Szóval így hárman az egész kertes házat, és még egy kicsi az udvarra is jut.
(#12857) Gubek-Einste: Csak pár másodpercet
-
törölt tag
válasz
C4mp3r #12853 üzenetére
Már ne haragudj, de neked fél megabit, nekem másfél hiányzik. Mindez valószínűleg azért, mert a linksebessséget baxják normálisan beállítani.
Az amúgy ne is zavarjon, hogy az egész hozzászólásodban valótlanságokat állítasz már az első mondattól kezdve. És még én nem tudok számolni.
Vicces gyerek vagy te.
-
válasz
C4mp3r #12848 üzenetére
"ugye tisztaban vagy vele, hogy a speedtest eredmenyed megabyte-ban van megadva, nem pedig megabitben."
Tehát akkor ez most 13,4MB/sec?"tehat a linkelt speedtest eredmenyed 13.44 Mbit lefele es 0.88 felfele"
Akkor most mégis Mbit?14999 Kbit = 14.999 Mbit
Nem! 14999 Kbps = 14.647 Mbps! Az s is fontos a végén, mivel sebességről beszélünk, és nem adatmennyiségről!A többit meg vissza se idézem inkább, de szerintem használj olyan hangnemet, amit Te is elvársz másoktól!
-
petya2012
őstag
-
-
C4mp3r
addikt
válasz
#41635072 #12849 üzenetére
ja hogy most azert anyazol, hogy 15/1 helyett csak 13.5/1 jon? azt hittem mar valami valos problemad van es elnezted az atvaltasokat. nekem is 9.45 jon a 10 helyett majd megyek is reklamalni, de esetleg cserelhetunk is
GoodSpeed: nekem mast adott ki a kalkulator, [link] hasznaltam
-
törölt tag
válasz
Prémvadász #12847 üzenetére
2009-ben is itt tartottak... akkoriban váltottam. Azt hittem azóta kinőtték
... ez meg a HGW szolgáltató általi lejelszavazása, hogy még a WiFi-s sem tudja használni a felhasználó, nagyon durva...
-
C4mp3r
addikt
válasz
#41635072 #12841 üzenetére
ugye tisztaban vagy vele, hogy a speedtest eredmenyed megabyte-ban van megadva, nem pedig megabitben. tehat a linkelt speedtest eredmenyed 13.44 Mbit lefele es 0.88 felfele, ami szerintem nem olyan rossz eredmeny egy 15/1-es netnel. a 14999 Kbit = 14.999 Mbit. MB =/= Mb, ugyhogy szerintem amig itt frocsogsz meg a szolgaltatot anyazod tanulj meg szamolni
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #12842 üzenetére
Nyílván nem.
Nálam pl ki van kapcsolva a wifi, mert sajátot használok, de jó lett volna ha ezt is be tudom konfigolni, mert így kiterjeszthettem volna a vételi körzetet/jelerősséget.Prémvadász: Igen, ez a legfelháborítóbb. Ha erősködsz és lemondással fenyegetőzől, akkor ki lehet csikarni némi kedvezményt. Ügyintéző függő.
Nekem még nem jött meg az új szerződés de elvileg 4690Ft a "15-ös" net + telefon + 1200Ft Start MAX (korlátlan vezetékes telefon hívás) + 0Ft Beszédes mobil opció.
Eddig is így volt, csak 10M-s nettel, 200Ft-tal olcsóbban.Érdekes amúgy, hogy amikor névlegesen 8M-ás net volt, csak 6,5-tel jött, aztán lett 10M-ás ami 10.5-tel ment, most meg a 15-ös megint csak 13.5-tel.
Ezer évvel ezelőtt még 1M-ás netre fizettünk elő, azt hozták nagyjából sebességben. -
Prémvadász
tag
válasz
Intruder2k5 #12842 üzenetére
Igen.Csak ki és bekapcsolni tudom a wifit.Inkább egy tp-linket használok.Állítólag a sok balfasz user miatt állították át a jelszót.
-
törölt tag
válasz
Prémvadász #12843 üzenetére
Ehh ez még mindig így van náluk ?
-
válasz
Prémvadász #12840 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy nem férsz hozzá a wireless beállításokhoz sem? SSID, PSK, stb...
-
törölt tag
válasz
Prémvadász #12840 üzenetére
Fasza. Ezek szerint még mindig tudnak mélyebbre süllyedni...
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy mi a ZTE H168N modemnél az user/pass?
Google szerint admin/admin, de nem fogadja el, gondolom a szerelő megváltoztatta...
Egy resettel nem áll vissza gondolom a felh/jelszó páros.
Most néztem a papírt, amit itt hagyott. Arra azt írta, hogy 14999kbit/s-mal megy. A fenti eredményből látszik, hogy közel sem megy annyival... -
törölt tag
Ennyit tud a 15/0.9-es Invitel VDSL:
-
petya2012
őstag
sziasztok
Inviteles kábeltv-nk van és egy pár HD csatorna későn vagy egyáltalán nem jön be(CAM modul van)
TV2 HD,SUPER TV2 HD,DIGISPORT1 HD,SPORT1 HD,SPORT2 HD,DUNA HD,FILMBOX HDA többi HD simán bejön és a digitálisok is
Állítólag az Antenna Hungáriánál vannak gondokNektek van ilyen problémátok??
-
GrandS
senior tag
válasz
headhunter #12817 üzenetére
1, A modemet nem tudom, a set-top box Intek C63CX
2, ???
3, Igen
4, Igen
5, Koax
6, Nálam igen
7, Analógot koaxxal, a digitálist hdmi-vel, av-vel (ha tudsz olyan csatlakozót szerezni, nekem nem sikerült) -
törölt tag
válasz
kisapa #12831 üzenetére
Amikor ADSL2-n kapcsolódtam a világhálóra nekem is ekörül alakult. A vége felé (szerencsére), már ennyi sem volt, csak 11-13 között ingadozott. Azért mondtam, hogy szerencsére, mert a szolgáltatóm magától nem jelezte volna, hogy van VDSL2, ha meg ugye hozza a 15-öt, vagy a hűségidő meghosszabbítása után elvárt értékeket, akkor ugye nem adom le hibára, következésképpen sokáig használtam volna az ADSL2+t. Persze ennek volt annyi ára, hogy hónapokig ment a tili-toli aztán az egyik szerelő adta a tippet, hogy már van a városban VDSL2. Egyébként pont akkoriban vált elérhetővé.
Amikor még Inviteles voltam náluk meg volt olyan, hogyha valaki nem volt képben a megújuló csomagok terén, az idők végezetéig fizethette a drágább és lassabb Internetet. Telefonálás után persze átállították.
-
J.C.G.
aktív tag
Most már engem is érdekelne, hogy KIK veszik meg az invitelt.
Decemberben lejár a hűségem és állandóan hívogatnak különböző ajánlatokkal.
Pl. írjak alá két évet és csökkentenek 500 forintot. pfff
Vagy váltsak magasabb csomagra szinte ugyan ennyiért.(nincs rá szükségem)
Azért írtam, hogy kik, mert nálunk Sz.sz.miklós itt a T. is az optikájával.
Szóval nem hinném, hogy két hálózatot is fenntartana/ fenntarthatna ugyan azon a területen.
Ha jól emléxem a pár évvel ezelőtti felvásárlásnál el kellett adnia a UPC-nek bizonyos területeket emiatt. -
kisapa
senior tag
A saját szerverükön mérve sem jobb.
Eredmények
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 1.12 sec
Sebesség: 14665 kbit/sec (15 016 960 bit/sec)
Vonali sebesség: 17152.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 13.87 sec
Sebesség: 1181 kbit/sec (1 209 344 bit/sec)
Vonali sebesség: 1408.00 kbps -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #12828 üzenetére
Át is szerkesztettem
-
Drag77
senior tag
Sziasztok! Nálam most elhalt a komplet Invitel. Se metnet se telefon.
Globális gond, vagy csak én vagyokbszerencsés😊? -
törölt tag
válasz
powerup2 #12822 üzenetére
Magam is T-s vagyok, sokáig vívódtam rajta, hogy mi is legyen. Végül úgy döntöttem, hogy teljes egészében maradok a T-nél. Lassabb az Internet (20-as VDSL2 és 30-asra nincs mód)... az Invitel meg 60-ast kínál, igazából ami nekem kellene a 60-as net, mert néha azért amikor töltök Steam-ről akkor jól jönne. Viszont egy szál Inviteles szolgáltatás igénybevétele nem túl gazdaságos. A többi T-s szolgáltatással kimondottan elégedett vagyok, oké a SAT TV-nek lehetne nagyobb a tányérja de az meg nyaranta jelent csak gondot, viharos időben. Aztán ott van még a T-s mobilinternetem is, ami igen erősen kötődik a SAT TV-hez, és aminek a Huawei E5776 mobil hotspot eszközébe jó kis pénzmagot invesztáltam bele. A SAT TV nekem egyébként szintén megfelel, egyelőre nem kellett váltanom interaktívra sem, és nem fog semennyi sávszélességet az itthoni Internetből. Persze érdekelt lennék abban, hogy a Telekom vásárolja fel, mert akkor "házon belül" válthatnék korszerűbb technológiára, és itt ahol lakom csak xDSL vagy Inviteles DOCSIS 3.0 van. A T-home-os telefon pedig létfontosságú a hoppá csomag miatt. Viszont nagyon kevés az esély, hogy T megvásárolhatja, így pedig az a döntésem, hogy maradok a T-nél minden szolgáltatással, így olcsóbb is, ismerem is, meg nekem egyébként a 20-as net elég is. Ami ráadásul stabilan megy 22 felett.
Egyébként én a T-vel is elégedett vagyok, amit tudnak nyújtani, azt nyújtják.
-
-
törölt tag
válasz
powerup2 #12822 üzenetére
És szerinted ha az invitelt megveszi a digi, akkor egy heten belul a holdra is kihuzzak az optikat?
Majd 2015Q3-ra talán lesz hatása az ügyletnek, de akkor sem infrastruktualis, hanem maximum portfolio iranyultsagu valtozasra lehet szamitani. Eleve nem fognak videki kisvarosokba, falukba optikat epiteni, mert nincs is ennyi tokeje a cegnek, ott a rezhalozat, nincs konkurencia, butasag lenne ennyi penzt beleolni es nem is lehet. -
kabelmania27
félisten
válasz
headhunter #12817 üzenetére
Szerintem Thomson modemet adnak.
Itt is kérdezd meg. -
törölt tag
-
headhunter
addikt
Akinek ugyanez a csomagja van, tudna válaszolni pér kérdésre?
1. Milyen márka, típus a kábelmodem és a dekóder? (Fotó is jöhet.)
2. Prémium vevőegység (+490Ft/hó) az ingyenes első dekóder helyett vagy mellé adják?
3. Invitel telefon szolgáltatáshoz a T-Home-nál használt készülék is jó?
pl.:[link]
4. Digitális csomag mellet az analógot is adja az Invitel?
5. Milyen bekötést alkalmaznak? (Koax megy a modembe is?)
6. Sebesség mennyire állandó? (30/4Mbit megvan?)
7. Rádiócsatornákat milyen kábelezéssel vagy készülékkel lehet hallgatni?
-
bopeti98
őstag
Most voltak házalni, és mondják hogy ki lett építve az optikai hálózat nálunk is. Kérdi melyik szolgáltatónál vagyunk, és hogy elégedettek vagyunk-e vele. Mondtam hogy a Telekom és hogy nem vagyunk vele elégedettek de a netre közel 2 év, a tévére 3 hónap hűség van, de csak a tévével nem fogunk átmenni az Invitelhez. Ezzel el is köszöntünk egymástól.
-
törölt tag
Hmm egyébként érdekes az Invitel hozzáállása a 60 Mbps-ból 30 az IPTV-nek témában. Az egy kényelmes sávszélesség az IPTV-nek. Persze a net kárára
-
headhunter
addikt
válasz
Intruder2k5 #12779 üzenetére
-
válasz
#41133696 #12808 üzenetére
Jó, hát a linkelt értékek elméleti számok, nyilván ha az átlagosnál zajosabb a vonal, vagy valami hiba okán nagyobb a csillapítása, akkor az elérhető sebesség is csökken, akár drasztikusan is! Ez pedig a sokszor 30 éves telefonhálózaton nem meglepő...
Nekem még anno 90-es tükörrel ment a T-Home SatTV, amikor meg egyedi műholdvevő rendszerem volt, akkor két forgatható antennám volt a tetőn, egy 90cm-es, és egy 120-as!
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #12794 üzenetére
1200 Méterre lakom a központtól, és 30-as VDSL2 már nem megy (központból rámértek) csak a 20-as igaz az bőven megvan.
(#12806) frovery: Bocsi, igen. 1080i
(#12798) Tel Elek: Hát érdekes, mert az alap tényérral, nálunk ha jön a vihar, akkor nincs jel. Az őszi borongós, elsimulós felhőket még kibírja, csak a vastagabb felhőket nem.
-
kabelmania27
félisten
-
-
supercow
őstag
Ha szerzek egy második iptv boxot de nem fizetek elő az működne ha simán bedugom egy szabad portba?
-
bopeti98
őstag
válasz
Intruder2k5 #12799 üzenetére
Még jó hogy az IPTV-re csak 1 év hűséget kértem. Valahogy éreztem hogy ez nem úgy fog működni ahogy kéne, de már csak az ősz végét kell kivárni és mondhatom le. A MinDig TV-t meg átfogom váltani szerintem előfizetésesre. Ezalatt az 1 hónap alatt eléggé megtetszett a szolgáltatás. Ráadásul szobaantennával 100/100-as az összes mux, de fel van rakva egy logper antenna, szóval a legnagyobb viharban sem megy 80% alá a jelminőség.
-
törölt tag
válasz
hunterk43 #12801 üzenetére
Háát a telekom nem arról híres, hogy ad kedvezményt. Nekem még nem sikerült semmit sem kicsikarni tőlük.
Arra készülj fel, hogy Invitelnél a weblapon lévő árak csak a csali szerepét töltik be. Amint lejár a hűség, kis túlzással dupla áron hosszabbíthatod meg a szerződésed. -
hunterk43
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg 6790 forintot fizetek a Telekomnak! 25Mb net+családi csomag 2 TVre+telefon
Szeptemberben 6. lejár a hűség.
Ajánlották hogy van 6920 forintért 30MB net+ családi csomag 2 TVre +telefon
Az invitelnél 6750 ért ajánlottak 30Mb net + családi csomag 2 TVre + telefon
Az invitelnél járna : HD csatornák illetve van digisport.
Szerintetek valahogy sikerülhet valami kedvezményt kapnom a telekomnál, ha maradok, ez az ügyfélmegtartó program alapján ?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest