Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
Vedd meg a procit nyugodtan , megéri

én e2160rl váltottam és 3666mhzen járatom
amúgy meg, ha lenne annyi IQ-d hogy rágyere, hogy aki 18ezer ftos procit vesz, az nem éppen pénzes, mert akinek van, az megveszi a 8400at meg a q9550-et. Sztem. Szval ha célozgatni akarsz akkor menj át oda. Meg ha úgy is lenne hogy 20000ezressel takarózok akkor se lenne semmi. Én 13éves koromtól minden nyarat végigdolgoztam. Sőt én is elmentem hétvégén dolgozni, gondolom te is... meg gondolom mint sokan mások. Most meg ösztöndíjamból veszem a dolgokat meg nyári meló, de végülis az ösztöndíjért is meg kell dolgozni rendesen, nem fizet olyan jól mint ha elmennék helyette hétvégén dolgozni. Szval nem kell ide a lealacsonyító szöveg felénk, hogy te milyen kemény gyerek vagy hogy nem anyádéktól lejmolod a pénzt. Meg ha belegondolnál, ez csúnyán mondva alsókategóriás proci, ami igencsak a munkásosztálynak való. Szval mielőtt ítélkezel mások felett gondolkozz. De ha átmész pl az e8400as topikba, ott se mindenkit anyuci tejel, hanem legtöbbnek rendes munkája van, így hát telik rá. Részemről ennyi, hátha sikerült megvilágosítani a fejed. És igen, direkt írtam olyan hangvételbe, amilyenbe te írtad, hátha feltűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Affinity Designer
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Opel topik
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest