- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D600
tag
Sztem nem igazán friss az a lista. Na igen rátaláltam, ők még a laphoz csak a D840-ig írták az oldalon, mert akkor még nem létezett a D9xx, ennyi. Az nf4 tudja kezelni a P4 D procikat, ez tény. A 8xx és 9xx procik között semmi olyan egetrengető különbség nincs ami miatt nem tudnának elbánni a 8xx-et támogató alaplapok a 9xx-el is. A plusz cache miatt nem ismerné fel szerinted?
A kézikönyvben a támogatott processzorok listája: Pentium Extreme, Pentium D (Nem Pentium D8xx), Pentium4, Pentium Celeron. Na most a D930 az egy Pentium D proci(ha én modnom), tehát tudja kezelni. Úgy tudom a p5nd2sli a p5nd32 utódja, annak egy olcsóbb változata.
Amúgy is mit járatom itt a számat feleslegesen, a bizonyíték rá a gépem amit elég rég használok már és minden rendben, nem jelentkezik az a melegedés amit írtok. Milyen alaplapon melegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest