- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
MPowerPH #2119 üzenetére
Hogy szakmai része is legyen:
Azt figyeltem meg, ha bejött a win és kikapcsoltam a gépet, majd rá 10-15 mp-re rá vissza kapcsoltam nem bootolt be, mindig 50-es hibával lekapcsolt majd bios. Na ez a System Agent Voltage miatt volt, mert +0.300v-ot kapott. Ahogy autora vagy +0.350v-ra raktam egyből bootolt 10-15 mp után is, ahogy leállítottam a gépet. Az érdekes az, hogy, HA elindult a gép lefutott minden teszt hibátlanul +0.300v-on, de a boot nem mindig ment neki, csak hideg indításra.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH #2119 üzenetére
Beszeltem 04ahgy-vel is. Szerinte nem a lap, illetve kérte a BSOD-okat. De nekem kisertetiesen az X99A-ra emlekeztet, csak itt eddig ketszer fagyott meg a BIOS es van boot hiba sok. Ott meg a memoria nem volt jo, lehet itt se szazas.
Szerintem annyira erzekenyek a bekotesre az OC socket miatt, hogy, ha nem 100%, akkor be be csusznak hibak es utana vege van.
Furcsahh...egyebkent nem szoktam forumban kerdezni, mert jellemzoen, ha nem informalisat kerdezek, annak valami hardverhiba az oka es azert nem talalok megoldast.Varok, Gyuri hatha tud valamit vagy esetleg itt beugrik valakinek egy-ket otlet!
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest