Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Beszeltem 04ahgy-vel is. Szerinte nem a lap, illetve kérte a BSOD-okat. De nekem kisertetiesen az X99A-ra emlekeztet, csak itt eddig ketszer fagyott meg a BIOS es van boot hiba sok. Ott meg a memoria nem volt jo, lehet itt se szazas.
Szerintem annyira erzekenyek a bekotesre az OC socket miatt, hogy, ha nem 100%, akkor be be csusznak hibak es utana vege van.
Furcsahh...egyebkent nem szoktam forumban kerdezni, mert jellemzoen, ha nem informalisat kerdezek, annak valami hardverhiba az oka es azert nem talalok megoldast.
Varok, Gyuri hatha tud valamit vagy esetleg itt beugrik valakinek egy-ket otlet! 
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Varok, Gyuri hatha tud valamit vagy esetleg itt beugrik valakinek egy-ket otlet!