- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most a K20C-t csináltam meg, az csak egy sima Titan szint (GTX780~Ti) és arányaiban drága 40eft volt itthon aprón vettem, viszont aktív hűtős gyárilag, nem kellett barkácsolni. Kimenete nincs. (érdekes módon a K40M biossal megy ami TitanZ de nem oldotta fel a core-okat 2880-ra)
M40-nél ha a tápon van pluszba még egy 8 pines alaplapi csati (nekem a 750w-oson is kettő van) akkor elvileg az megoldott, a hűtés az valóban eléggé gáz. Igpu elég sok lapon van, de akár milyen szemét jó ami normálisan képet ad (teszteltem még driver nélküli 20 éves videókártyán is kimegy a tesla jele). K20-nál sima 2db 6pin pcie csati van.
A jel átvitelhez nem kell full sávszél, 1x pcie kártyán is átmegy.
Azt álmom jelenleg inkább valami bazi nagy dög tesla amivel nálam kiválthatja a pro duo-t, m40 határeset, valami kicsivel nagyobb kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest