Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
--HARDCORE-- #6075 üzenetére
Nyilvan attol is oregszik, csak teljesen mas mertekben.
Nem az oregedes szempontjabol hasonlitottam, hanem sporolas es kenyelem szempontjabol. De nem mellesleg, ha az elavulast is figyelembe veszed az elettartamnal, akkor mar hasonlo cipoben jar. Nem hinnem, hogy 20 ev mulva is a mostani geped barmire is jo lesz, mig a kazan azert 20 ev mulva is hasznalhato marad.
De nem veletlen hoztam fel az orlangot, az is napi 20 forint korul fogyaszt, mintha idleben hagynad a gepet ejszakara.A tervezett elavulas egy divatos hulyeseg, amit a laikusok szeretnek felhozni. Ami nincs azt nem is akarom elkerulni. Soha nem mondtam, hogy a kapcsolgatason mulna kizarolag, csak azt, hogy tok felesleges kenyelmetlen dolog es mellesleg van karos hatasa is.
Folosleges kikapcsolni a gepet. Meg a monitor is lassan kapcsol be, nemhogy, egy wakeupot is meg kelljen varni.
(Amugy a 100 eve mukodo izzot sem kapcsolgatjak, nem veletlen.)
(#6074) m0h0senator : 20 forint, az 20 forint, barmi is eszi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Logitech szerviz
- ASUS ROG Ally
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Szemüveges topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest