Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
#Morcosmedve #5377 üzenetére
Először egy 4-5 napja volt ilyen, hogy kétszer 1 percen belül lekapcsolta az usb-ket, de csak egy pillanatra, majd 2 napja ugyanez, de már 1-2 másodpercre kapcsolta le. Akkor még semmi más tünet nem volt, majd éjjelre bekapcsolva maradt a gép és reggelre kikapcsolva találtam. Próbáltam bekapcsolni, de csak kb 5-6 indítás után volt hajlandó bebootolni, előtte bekapcsolás után kb 2-3 mp-cel egyből le is állt, ahogy felpörgött, már állt is le kb. Miután bebootolt nagy nehezen, 2 perc használat után megint kikapcsolt. Utána egyből vissza is kapcsolt minden gond nélkül, és ment 1-2 órát, aztán nyomtam egy gépresit és abból a resiből többet nem állt fel, sőt még a videokártyának sem ad jelet az óta. USB-k közül az egér még kis ideig világított, de miután lehúztam az összes usb-t, majd vissza, már az sem világított, és az óta sem megy egyik usb sem, kivéve egy kislámpával, gondolom annyi feszt még ad le, hogy az világítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Revolut
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egér probléma
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AMD Ryzen 5 7600 AM5 Box új processzor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest