Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Először egy 4-5 napja volt ilyen, hogy kétszer 1 percen belül lekapcsolta az usb-ket, de csak egy pillanatra, majd 2 napja ugyanez, de már 1-2 másodpercre kapcsolta le. Akkor még semmi más tünet nem volt, majd éjjelre bekapcsolva maradt a gép és reggelre kikapcsolva találtam. Próbáltam bekapcsolni, de csak kb 5-6 indítás után volt hajlandó bebootolni, előtte bekapcsolás után kb 2-3 mp-cel egyből le is állt, ahogy felpörgött, már állt is le kb. Miután bebootolt nagy nehezen, 2 perc használat után megint kikapcsolt. Utána egyből vissza is kapcsolt minden gond nélkül, és ment 1-2 órát, aztán nyomtam egy gépresit és abból a resiből többet nem állt fel, sőt még a videokártyának sem ad jelet az óta. USB-k közül az egér még kis ideig világított, de miután lehúztam az összes usb-t, majd vissza, már az sem világított, és az óta sem megy egyik usb sem, kivéve egy kislámpával, gondolom annyi feszt még ad le, hogy az világítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest