- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dav<3
tag
válasz
mpierre #5269 üzenetére
Meglett a probléma, semmi köze a Windows frissítésnek, sem az energiagazdálkodásnak, vagy az utóbbinak kicsit igen, de nem úgy mint gondolná az ember.
Lényeg az, hogy nekem USB-n keresztül vannak LED csíkok kötve a gépre, és mikor kikapcsoltam a gépet mindig úgy maradtak, tehát világítottak tovább, ami engem nagyon zavart nyilván, mert mindig ki kellett húznom őket, ezért kerestem egy beállítást arra vonatkozóan amely az USB hubok áramellátására vonatkozik kikapcsolt állapotban, meg is találtam, ami pedig nem volt más, mint az Advanced settingsben a APM résznél az ErP Ready cucc, ami S4+S5-re kellett állítani ahhoz, hogy mikor leállítottam a gépet kikapcsoljanak a LED-ek. Működött is a dolog, szépen kikapcsolt minden miután leállítottam a gépet, viszont ez okozta a problémát, most az ki van kapcsolva és az órajelek szépen mennek, viszont így meg nem kapcsolja le azt a szaros LED-et...
Valakinek valami ötlet ezzel kapcsolatban esetleg?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest