- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
válasz
Siszibatya #4828 üzenetére
Persze, én is befostam a röhögéstől annak idején...
1, nem csak win10, volt win8 meg win7 is 1150es lapokkal (hero VI 4770k és formula VI 4790k)
2, olyan embert én még nem láttam(az asusos csávón kívül, amúgy a forumok is televannak káromkodó emberekkel...)
3, nem tudom, kb 4 éve csak asus lapom van/voltManuálisan állítottam be én is. Az a tuti, linx-el vagy prime-al teszteled és jó is vagy.
1, se most( 6800k) se a fent említett prociknál nem éreztem, hogy elhaláloztak volna egy kis fesz emeléstől, az meg hogy rontja az élettertamot... a 999 év helyett csak 80 évig lesz jó?
2, A fűtést 2x480as radival oldom meg, ahol az egyik push/pull a másik csak push, de mitagadás így is elment a proci (nem emlékszem pontosan) 7x-80 fokig 2x fokos víz mellett.
3, ha van asus-os inged, vedd fel és menni fog
, amúgy nekem mindig csak akkor krepált be, ha autó tuningolni akartam ( ahogy az asusos csávó tette), megspórolva magamnak a biosban a pöcsölést. Persze mindig olyan értékekre húzta a procit, ami nem létezik (magonként külön külön horror feszel.Mivel nem sikerült NORMÁLISAN húzni a procit, onnantól nem tudtam leszedni a gépről, ugyanis mindig elindította magát és addig nem tudod leszedni, amíg a program fut és nem lehetett lállítani sehogy, mivel hibára futott a tuningja, amit be szeretne fejezni, amit nem tud... és kezdődik az ördögi kör előlről... Maradt az újratelepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest