Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Biztos, hogy nem úgy van, ahogy leírtad. Elképzelhető, hogy van néhány olyan példány, mi nem szorzózáras, de ez egyáltalán nem default. Ha így lenne, akkor tele lenne az internet olyan Xeon eredményekkel, ahol a szorzót emelték. Eleve ugye a 2011-nél és a 2011-v3-nál más módszer nem is nagyon lehetséges.
Félreértés ne essék én is láttam olyan képeket, ahol Xeon processzorok mentek 5GHz-en.
Én vettem egy E5-1660 v3-as példányt, ami ráadásul ES, de hiába állítok be 32-esenél magasabb szorzót, mindig 3200MHz-en mennek a magok. Pedig ez a modell az 5960X megfelelője.
Vagy ez az egész Xeon szorzó emelés rohadtul alaplap (BIOS?) függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest