Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vuk777 #18518 üzenetére
Annó rosszul döntöttél amikor nem ud3-at vettél. Télleg hihetetlenül jók, annak ellenére, hogy asusos vagyok. 24/7-re 530-as fsb simán lőhető velük quaddal. Ráadásul kevesebb fesz. kell nekik.
Kösz szépen a bíztatást, amint hazaértem a nyaralásból,akkor nekiesek, kb. 3-4 napig nem lesz evés-ivás-alvás-csaj, amíg ki nem tesztelem a lapokat (fsb-fesz vonatkozások, hűtés modok m2f-el és p5q3-al), ramokat (overclockok, undervoltok, stabilság mérés, van vagy 12-14 modulom), vga-kat (ati 4870, gtx260, gtx480, 9600gt), táp (hx750 szálankénti harisnya után, javított chifi cft700)
Elleszek nna.
Maximus baja:kivettem a gtx260-as karim, betettem egy 8600gt-t, azután nem tudott bepostolni sem a gép, az lcd poster cmos errort írt. Legyalulta magát mind2 bios chip.
Sok sikert neked is az új cuccokkal majd. Remélem jól csapatod majd azzal. Bár 2 dolgot szeretnék adni tanácsként: készülj fel, biost újra tanulni.Mind megnevezéseket, mind értékeket. A másik pedig, hogy asus joban szereti a g.skill ramokat.
jó8, üdv: Dévid.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Amd Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged