Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hossszú
üzenetére
Én ebbe a lapba közel se tuDom elérni amit te a dq6-ba tudtál! De nem panaszkodom a feszekre!
Tudom de akkor még nem tudtam amit most tudok! Akkor én a pcie 2.0-ra meg ezekre figyeltem! Nem a csipszetre stb! Ma már vinném, egybe küldhetted vna a procival! és úgy ahogy a procit elvittem úgy azt is elvinném egy nap alatt téve nagyívben minden más érdeklődőre!

-
pisti88+
senior tag
válasz
hossszú
üzenetére
Csak a volt drop szimulálása miatt volt 2perces a teszt, a gép stabil 24/7ben igy megy...
, nemkevés időt töltök előtte, és nemkeveset jáccok(crysis csak elég bemelegítésnek), konvertálok, és ahogy lehet nyuzom a 4magot, egyszer sem borult meg vagy halálozott kéken el
Mondta egy pár ember hogy az alap 1.35ös vidje nagyon sok ennek a procinak de ahogy nézem a q6600-okat ilyen 1,4es voltérték fölött tudják csak azt amit az enyém bőven 1,3x-es értéken...
ez csak jelent valamit
(mellesleg nem p95-re lett véve a gép hanem használatra
) -
Ottoka
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
De miért irja a vtt-re hogy 1,46, holott az csak tényleg (szivemen a bal kezem) 1,3? Vagy bemér az everest?
Ezek a spreed spectrumoknak hogy kell állnia? Van belőlük négy.
Ezek a gtlvref 1-4ig nálam auto-n vannak. Az jó?
Macka: lehet a q6400 proci miatt van, nem? Tudod ez forgalomba nem is került, achilleus lőtte valahonnan...
-
szacsee
nagyúr
válasz
hossszú
üzenetére
Én így használtam ...azaz min adható feszen kb fél évig, most toltam neki merészen +0.1V-ot.
1,064-el 2600-on stabil volt, most 1,160 (load) 3000Mhz-n tolom.
Min fesszel a konfig evett 140W-ot idle-ben, most pedig 155W-ot eszik.
Ezt viszont ellensúlyoztam 3db energiatakarékos izzó beszerzésével.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vid-be szerintem az alaplapok drop-ját is bekalkulálják szerintem, mivel Load alatt a 3 fázisú lapok droppolnak rendesen, volt olyan hsz itt valahol, ahol 0,08-0,1V-ot is droppolt Load alatt a lap a Vid-hez képest. Szerintem ez is állhat mögötte, és amit még a bogár agyammal nem tudok felfogni, pl hogy 3-4 év mulva pl a stabil alapfrekihez lehet kell +0,xxx V, hogy stabilan működjön, mivel lehet elindul egy elhasználódási folyamat, mint túlfeszelésnél, csak lassabb ütemben. Asszem még Wizard linkelte anno erről az okfejtést.

-
westlake
félisten
válasz
hossszú
üzenetére
tenyleg nagy szo, hogy kiemeljuk a leghutest, mikor a cpu-z valid kepet kb. 0.1%-os cpu kihasznaltsagnal lehet csinalni.. tenyleg megint eljutunk arra a szintre, hogy ilyen (valoban) eletszerutlen eredmenyeket igy csodaljunk?? szep dolog a 4.5 giga, csak eppen 20 masodperc terheles utan lekapcsolna a proci hovedelme..
mod: kedvenc parbeszedem:
-miert fenykepet csinaltal a tuningrol, nem pedig ss-t?
-azert, mert mar a keplopo miatt is szetfagyna a rendszer..
hat gratulalok
#9474: van valami kulonosebb oka, hogy egy negymagos procin ket darab egymagos progit futtatszt es igy vizsgalsz homersekleteket? -
helkis
veterán
válasz
hossszú
üzenetére
a procin is rajtvan..
pl.: az L-el kezdődő -
Lalaboy
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
Lehet "embargozzak" az amik az unios vonalakat, de amir felraktal 2 secalatt lejott, a korabi 15 perc alatt kb. a kep 1/10-e jott le!
Szep eredmeny, de a ramok teljesitmenye 1M-kor minimalis! Csinalj 32M-et, akkor mar kijon a ramok teljesitmenye, de akkor mar erdemes C4-ben hajtani okett, ami nem is olyan egyszeru!! Mindenesetre teccik a B3-ad teljesitmenye! -
Lalaboy
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
Magyar szerverre kepet feltolteni......!!!
Erre kivancsi vagyok legyszi tedd mar fel egy normalis szerverre! En ezt hasznalom: ImageShack 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, nemkevés időt töltök előtte, és nemkeveset jáccok(crysis csak elég bemelegítésnek), konvertálok, és ahogy lehet nyuzom a 4magot, egyszer sem borult meg vagy halálozott kéken el
(mellesleg nem p95-re lett véve a gép hanem használatra