Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hossszú
őstag
válasz
medvezsolt #5203 üzenetére
B3 v. G0? B0 nincs!
-
Kovido
tag
válasz
medvezsolt #4985 üzenetére
Van esély.
Nekem P5B-Deluxe-al 3000Mhz 1.2V-on -
válasz
medvezsolt #4988 üzenetére
megfelelő feszeket megtalálod a P5B topic első hsz-ében, Nekem azokkal a feszekkel nem jött elő.
Amúgy pedig észreveszed mert mielőtt bekapcsol a gép 3-at fog csipogni a speeker, a szokásos 1 helyett, illetve játékok durván szaggatni fognak, és kevés pontot kapsz 3dmarkban, valamint cpu-z is kiirja.
De szvsz nekem csak akkor jött elő 1-2x mikor 495 fsb fölött hajtottam a cuccost. -
Lalaboy
őstag
válasz
medvezsolt #4985 üzenetére
A PCIE bugot en is tapasztaltam! (akkoriban) A legkiszamithatatlanabb idopontokban a videokari a 16X PCIE sebessegrol lekapcsol 1X-re!!!!
-
Lalaboy
őstag
válasz
medvezsolt #4980 üzenetére
Az Intel P965-os lapjai sajnos nincsenek "joban" a Q procikkal! Mostmar jo arban vannak a P35-os deszkak, amik sokkal jobban kezelik oket!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Sok reményt ne fűzz hozzá, mivel ott rendesen kellene emelni az északi híd feszén a PCI-E bugot kijátszva, valamint 3 fázisú tápellátása van.
Vegyél egy Q6600-at, ha lehet G0-t és nézd meg mire képes vele, ha nem megy akkor lapcsere, lególcsóbb ajánlott lap a Quad alá Asus-nál a P5K-E.
Raid, 8 fázisú tápellátás, P35-ös chipset, meg a többiek. -
^Boss
őstag
válasz
hat 3,2 fole nem sok eselyed van p5bvel, ha annyi eleg, akkor talan eleg lesz hozza.. de izzits inkabb p5k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest