- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
Én azért a 3.0 USB-t szívesen kipróbálnám, bár igazából nem tapasztaltam sebességbeli problémákat a külső vinyóval a 2.0-nál sem.
Nem vártam semmi csodát amikor megrendeltem, és nem is okozott semmi meglepetést. Azt viszont értékelem, az eddigi androidos boxokkal ellentétben, hogy nem kellet mókolni vele ( kivéve a hűtést ). Bedugtam bekapcsoltam és működött rajta gyakorlatilag minden. Nem mintha nem tudnék egy firmware-t lecserélni, de amikor már négyet flasheltem fel és még mindíg bugol valami, az már egy kicsit bosszant.
Persze valamit valamiért, nyilván ha féláron veszem az androidos cuccot, akkor férjen bele egy kis pofozgatás. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Szóval én elégedett vagyok a Pipo-val. Amire nekem kellet ( torrent, filmnézés, böngészés ) azt hibátlanul teljesíti 7/24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Gumi és felni topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen notebookot vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest