- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem az internetezési szokásaim álltak a kérdés középpontjában, érdekes, hogy neked mégis azt sikerült kiszúrni.
De szerintem ezt ne itt és most tárgyaljuk ki, mert senkit nem érdekel, én meg nem fogok neked magyarázkodni. Mindemellett nem mondtam, hogy droidos boxon netezek, honnan vetted ezt?
A kérdés arra vonatkozott, hogy szerintetek valóban ér-e több, mint 40e Ft-ot egy doboz, aminek a procija annyit tud, mint egy 9-10 évvel ezelőtti 2 magos, és amiben összesen 2 GB RAM van. Szerintem a mini pécék akkor mennének jó irányba, ha a 20e Ft alatti árkategóriában vásárolhatnánk egyre jobb eszközöket, ahogy az korábban volt, de már nem így van. Most ott tartunk, hogy 40e felett van a legolcsóbb wines kis doboz, ami egy heavy usernek természetesen nem elég, és játékokat még véletlenül sem lehet futtatni rajta. Na ezért álltam én meg az MK908-asnál. 12 ropi volt, és 1-2 tucatnyi torrentet lazán elfuttat, miközben meg is osztja őket a belső hálón, és még számtalan dologra használható. Igaz, nem win-t futtat, de az nekem nem is hiányozna egy TV-be dugott mini PC-ből.
Korábban nagyon elgondolkoztam egy i5-ös procival, ssd-vel, 4 GB RAM-mal és Intel HD videókarival felszerelt mini pécé megvételén, de az meg kb. 60e Ft + ÁFA lett volna (a mai árfolyamon még több lenne), amit sokalltam érte, szóval a spórolás és a mobilitás jegyében végül inkább vettem egy használt laptopot. Szóval nálam most az van, hogy nem látom, melyik mini PC éri meg igazán az árát. Régebben az RK3288-asokat vártam, mint a Messiást, de az ismert nyűgök miatt azok sem győztek meg arról, hogy be kell szereznem belőlük egyet. A korábban linkelt Draco-t megvenném 120 USD körül, ha tudnék rá tetszőleges linux distrot tenni. Vagy a 2 GB RAM-mal szereltet 80 USD körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- Asztali PC monitorral
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest