- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Mini PC
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
96. hozzászólás.
Barebone nem új keletű dolog találsz i3-ra, i5-re épülőt is, na ez az utolsó infóm a témában, mivel nem mostanában keresgéltem ilyesmit. Ha csak filmnézésre lesz, akkor én úgy gondolom elegendő pl. a Pipo X7 is, ugyan én nem médialejátszónak vettem, így ezt a részét még nem nagyon tesztelgettem, pár teszt videó persze lefutott, de a kérdésre akkor kapnék igazán választ, ha aktívan erre használnám. Mindenesetre Kína most ezeket fogja ontani, ehhez közeli árban, jobb config-ot nem hinném, hogy találsz.
-------------------------------------------------
Azért tegnap volt némi lassulás... Az asztaliból kikaptam a winyót, majd beleraktam egy usb-s keretbe, s csatlakoztattam a Pipohoz, aztán behasheltem 50+ torrentet, s mikor kész voltam rá pár percre baromira belassult. Ezt egy újraindítás helyrehozta, azóta nincs lassulás, de majd ma kiderül, hogy ismét előjön-e, ha igen, akkor ez sem AZ, amivel kiváltom az asztalit.
A külső winyót amúgy leállítja, ha nincs használatban, ez nem rossz dolog, csak nem tudom, hogy egészséges-e így, hogy akár 10 percenként beindítja seed miatt, majd (akár) rá pár percre leállítja.
Ilyesmit nem lehet valahol ki-be kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest