- Apple MacBook
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ja és miután visszarakod a mentést nyomj egy factory resetet,mert visszaállít mindent,vagyis én is így tettem és a telefon továbbra is 900/2100-asnak mondta magát,holott a KK 850/2100-as modem file-al van. Nem tudom okozhatott volna-e ez gondot,de szeretem ha nincs ilyen keveredés,mert utána ha valami hiba van,nem tudod mihez is kezdj. Egyébként én azt vettem észre,hogy a KK-nál sokkal stabilabb az adatkapcsolat és jobban kezeli a váltást a 2g/3g közt. Olyan területen lakom,ahol a fák miatt a 2G térerőm egészen jó ellenben a 3g jelszintje viszonylag kicsi, ezért sokat kapcsolgat 2G és 3G közt. A JB gyakorlatilag nem is kapcsolt 3G-re. Persze nekem ez most azt jelenti,hogy itthon tiltom a 3G-t,mert meg van az a hátrány,hogy jobban eszi az aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Yettel topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest