Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janek69

senior tag

válasz tjokai #5365 üzenetére

Én még csak kb. 1 honapja használom és kimondottan a Sony kamerája miatt vettem meg ezt a típust,na meg persze a design.
    A kamera: Kirándulásra jó fényviszonyok között tökéletes.Engem előtte egy Nokia N8 kényeztetett el és a kültéri képekre még így is azt mondom,hogy kiváló.Rosszabb fényviszonyok között már nagyon negéz vele jó képet csinálni,mert nem is olyan minőségű a cmos mint a nokiában és nincs is xenon vaku,de ezért a pénzért kimondottan jónak mondható összességében.Én az A better camera nevű alkalmazást használom,mert egy állatkerti kirándulásnál rászántam magam és 3 különböző alkalmazással lőttem képeket. Többet kipróbáltam,de a gyári,a lenovo és az a better camera pro maradt versenyben. A gyári és a lenovo képei is jók voltak,de voltak fókuszálatlan képek, a better camera pro képei közül mind az összes sikerült.Sok a beállítási lehetőség,de én a klasszikus megnyomom fókuszál,fényképezt használtam. A másik kettőnél ahogy megáll a kezed fókuszál és utána ha nyomod lövi a képet azonnal,ha jó a fókusz ha nem. Na erről ennyit.
    Telefonálásnál nincs doboz hangja,nekem ha nagyon hangos a túlfél,akkor kicsit torzít a hangszóró,de olyankor csökkentem a hangerőt.Megjegyzem samsung és egyéb hulladékok alapból úgy torzítanak kis hangerőnél is.
    Telenoros vagyok,a készülék érzékeny,nincs térerő gondja,nem szakadozik. Ha olvasgatsz,akkor látod,hogy a 3G hanghívás alapból problémás,de már gyakorlatilag megoldva az is.
    A GPS gyorsan talál jelet,gyorsan fixál,de igazán jól még nem tudtam kipróbálni. A Navitel a túrista térképpel,biciklis térképpel megy rajta és engem még eddig sosem tett máshova mint ahol ténylegesen voltam.

Új hozzászólás Aktív témák