Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Én még csak kb. 1 honapja használom és kimondottan a Sony kamerája miatt vettem meg ezt a típust,na meg persze a design.
A kamera: Kirándulásra jó fényviszonyok között tökéletes.Engem előtte egy Nokia N8 kényeztetett el és a kültéri képekre még így is azt mondom,hogy kiváló.Rosszabb fényviszonyok között már nagyon negéz vele jó képet csinálni,mert nem is olyan minőségű a cmos mint a nokiában és nincs is xenon vaku,de ezért a pénzért kimondottan jónak mondható összességében.Én az A better camera nevű alkalmazást használom,mert egy állatkerti kirándulásnál rászántam magam és 3 különböző alkalmazással lőttem képeket. Többet kipróbáltam,de a gyári,a lenovo és az a better camera pro maradt versenyben. A gyári és a lenovo képei is jók voltak,de voltak fókuszálatlan képek, a better camera pro képei közül mind az összes sikerült.Sok a beállítási lehetőség,de én a klasszikus megnyomom fókuszál,fényképezt használtam. A másik kettőnél ahogy megáll a kezed fókuszál és utána ha nyomod lövi a képet azonnal,ha jó a fókusz ha nem. Na erről ennyit.
Telefonálásnál nincs doboz hangja,nekem ha nagyon hangos a túlfél,akkor kicsit torzít a hangszóró,de olyankor csökkentem a hangerőt.Megjegyzem samsung és egyéb hulladékok alapból úgy torzítanak kis hangerőnél is.
Telenoros vagyok,a készülék érzékeny,nincs térerő gondja,nem szakadozik. Ha olvasgatsz,akkor látod,hogy a 3G hanghívás alapból problémás,de már gyakorlatilag megoldva az is.
A GPS gyorsan talál jelet,gyorsan fixál,de igazán jól még nem tudtam kipróbálni. A Navitel a túrista térképpel,biciklis térképpel megy rajta és engem még eddig sosem tett máshova mint ahol ténylegesen voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest