Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
janek69
üzenetére
1.0.6-os rom tapasztalatok (azzal érkezett a teló, bő két hónapja használom, nem romoltam, gyárilag root-oltan érkezett, úgy is kértem a minideal-től):
- GPS: első pozícionálás (wifivel, mobilnettel) 20-25 perc (előtte fastergps-sel a gps.conf módosítva), azóta eltérő, de általában max. 5 perc alatt fixál mozgó autóban, stabil helyzetben 1-2 perc, DE: előfordul, hogy lát 10-12 holdat, de nem csatlakozik. Ilyenkor a restart nem segít, az agps és epo beállításokat szoktam próbálgatni, aztán egyszer csak megint fixál
Navi közben a google navi, waze, török igo dobálja a pozíciót (akkor is, ha a google helymeghatározót kikapcsolom), sygic-kel megfelelő, bár a Balaton partján 2-3-szor településen áthaladás közben arrébb pakolt.
- 5 esetből kb. 1-szer szokta csinálni, hogy 10 perc alatt feltölt 100%-ra. Ilyenkor rajtahagyom a töltőn.
- Wifi jel, térerő rendben van, nem dobálja, nem alacsony a szint. A bluetooth eddig kétszer vesztette el a jelet, ilyenkor hiába kapcsolom ki-be a bluetooth-t nem működik újra, a telefon újraindítása megoldja.
- újraindulás még nem volt
- 86%-os töltési hibára nem emlékszem, szerintem nem is volt
- két sim-mel használom (egyik sem telenoros, sőt olyan a családban sincs, így nem tudom kipróbálni), napi ~10 perc telefon, 6-8 óra mobilnet, 2-3 óra wifi, 30 perc bluetooth. Átlagos üzemidő: 24 óra.Ha van még kérdés, írjatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- CSERE IS! BONTATLAN 3 év garancia Honor 400 Lite 8/256 Velvet Black
- iPhone 14 pro max 256gb, független,akku 100%
- Google Pixel 7 8/128
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Navi közben a google navi, waze, török igo dobálja a pozíciót (akkor is, ha a google helymeghatározót kikapcsolom), sygic-kel megfelelő, bár a Balaton partján 2-3-szor településen áthaladás közben arrébb pakolt.