Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• raulicio

senior tag

válasz kmarci25 #4767 üzenetére

Már csak egy kérdésem maradt:
    Neked az akksi alatt a matricán WCDMA 900 van?? Mert van a 850-esből 1.0.6. Ezért is idegesítő, hogy összevissza számozzák a romokat.

Csak azért kérdem, mert az én v3 850-esem tökéletesen máshogy viselkedik az RVR által feltöltött 900-as 1.0.6-al...
    Ha nekem működne az EPO-m, akkor kb fél perc lenne a legelső fix is. kb 5 másodperccel a gps bekapcsolása után már látott két holdat (egy 40-es és egy 25-ös) "out of the box". Szóval szerintem jó lenne ha a hülye epo működne. Maga az epo fájl letöltés működik, csak egyszerűen semmi program nem tudja használni. A GPS fixes romokban melyik fájlokat is cserélték ki?
    Az általad tapasztalt töltés problémát én még semmilyen rommal nem tapasztaltam, bár 850-es 1.0.6. nem volt a telómon, ellenben ebben a romban is megvan az a gond, hogy ha éjjelre fennhagyod a töltőn akkor 100-ról nyolcvan valahány %-ig nagyon gyorsan merül, utána meg normalizálódik.

A wifivel szintén nincs gond. ránézésre ebben a romban is pont ugyan olyan, mint a többiben. persze pontos jelerősséget nem mértem, de ahol nekem gyenge a wifi jel, ott a kollégám Samsung S4 minijével is gyenge...

újraindulás nekem még egyetlen egy romverzióval sem volt (ez is fura, de lehet mégis van pici különbség az v3 és v4 változatok között)

Mint írtam korábban a telenoros hívás működik a 3G nettel együtt.

Amúgy egy probléma visszatért, amit már rég nem tapasztaltam. A véletlenszerű képernyőbekapcsolás. Mondjuk erre a gravitybox megoldás, de akkor is. Ja és a date & time beállítás is crashel....
    Nem teljesen értem. Elvileg ebben frisebb a kernel és a baseband, mégis ezer éves bugok vannak benne.

Esetleg azt meg tudná mondani, hogy van ehhez a 900-as 1.0.6-hoz működő CWM?

Új hozzászólás Aktív témák