Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Laza...
üzenetére
Ennyi időt szántam rá.
Aki le akarja tölteni, az úgyis leszedi. Aki meg nem, az ne olvasgasson. Amúgy az összes feltöltött szoftom kb ilyen bőbeszédű infoval rendelkezik. 
Mindegyik úton van, de lesz így 4 db plusz akksim kb, mert a banggood újraküldte, miután kiderült, hogy a maláj posta visszadobta a pakkot, nem pedig a pénzt adták vissza.
Időközben meg rendeltem máshonnan is, de az is csak 20-án lett célországba elküldve, ez meg 23-án. Szóval egyelőre még mindig várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aki le akarja tölteni, az úgyis leszedi. Aki meg nem, az ne olvasgasson. Amúgy az összes feltöltött szoftom kb ilyen bőbeszédű infoval rendelkezik. 
Időközben meg rendeltem máshonnan is, de az is csak 20-án lett célországba elküldve, ez meg 23-án. Szóval egyelőre még mindig várok.