Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz ricsip #211 üzenetére

Hát akkor eléggé elkerültük egymást, én 2015-től boldogítottam a szigetet :D
    Nekem Protaras volt a munkahely és a lakhely, de Aiya napát igen gyakran (akár hetente többször) is látogattam. Egyszer találkoztam is egy Paphoson élő magyar csajjal, aki mondta h milyen jó nekem, hogy ilyen közel van Aiya Napa. :D

Igen, a Cyta volt a szolgáltató Protarasban. Még emlékszem, hogy meg is kérdezte a csaj, hogy biztos akarom a netet? Visszakérdeztem, hogy miért? Mondta h mert 60 eurorért szerinte (ő volt az üzletkötő!) drága. Mondtam neki h sokáig leszek itt és kell a net. Csak később a szerződést tüzetesebben átnézve vettem észre, hogy 49%-os készenlétet garantálnak mindössze, és bizony előfordult nem egyszer, hogy 2-3 napig sem volt net.
    Én vendéglátásban voltam, és csodás időszak volt :) mondjuk rengeteg melóval, és mai szemmel nézve nagyon gyenge fizetéssel.

A Tródosz meg nagyon szép, és az a durva, hogy autózol félórát és a full mediterrán helyből egy olyan hely lesz, mintha itthion MO-n lennél, ugyanaz a növényzet, időjárás stb. Török oldal szerintem is szebb, szintén Nicosiánál mentem át.

Ami pedig a kajákat illeti, igen a különféle meze-k nekem is adták, ahogy a Halloumi is, de mondhatnám a souvlaki-t, vagy a klefiko-t, ezenkívül nagy szeretettel fogyasztottam a KEO különféle termékeit.

Új hozzászólás Aktív témák