Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
(2008-2012 között) Főleg Nicosia (cyta-nak dolgoztunk be, egy utólag csúfosan befuccsolt telco projecten), meg a deloitte-nak (na az viszont 1 success story volt). Aztán ha hétvégére ott maradtam, akkor Larnaca v. Ayia Napa
. Hétfőn mindig pecsenyepirosra sülve mentem vissza melózni. Török részre csak Nicosia-ból mentem át gyalogosan, pedig állítólag a Tródosz az ott sokkal szebb volt mint a görög oldalon a környék.
Tervezünk most már családdal visszemenni tényleges nyaralásra, nekem különösen jó érzés visszaemlékezni erre az időszakra.
A kajájuk 10 év távlatából is elindítja azonnal a nyálelválasztásomat: frappé minden reggel (pedig akkor még nem voltam nagy kávés), halloumi, az egész tányért kitöltő pork chop-ok, fish meze, meat meze... na jó abba is hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest