Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Apple MacBook
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Apple asztali gépek
 - OLED TV topic
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ricsip
addikt
(2008-2012 között) Főleg Nicosia (cyta-nak dolgoztunk be, egy utólag csúfosan befuccsolt telco projecten), meg a deloitte-nak (na az viszont 1 success story volt). Aztán ha hétvégére ott maradtam, akkor Larnaca v. Ayia Napa
. Hétfőn mindig pecsenyepirosra sülve mentem vissza melózni. Török részre csak Nicosia-ból mentem át gyalogosan, pedig állítólag a Tródosz az ott sokkal szebb volt mint a görög oldalon a környék.
Tervezünk most már családdal visszemenni tényleges nyaralásra, nekem különösen jó érzés visszaemlékezni erre az időszakra.
A kajájuk 10 év távlatából is elindítja azonnal a nyálelválasztásomat: frappé minden reggel (pedig akkor még nem voltam nagy kávés), halloumi, az egész tányért kitöltő pork chop-ok, fish meze, meat meze... na jó abba is hagyom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
 - WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
 - SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
 - WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
 - SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4

- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
 - Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
 - Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
 - Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Hétfőn mindig pecsenyepirosra sülve mentem vissza melózni. Török részre csak Nicosia-ból mentem át gyalogosan, pedig állítólag a Tródosz az ott sokkal szebb volt mint a görög oldalon a környék.