- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
vargas0502
üzenetére
Ize, teljesen jogos, gondolhattam volna, hogy minden szamit. P51 pl tetszik a bovithetosege, szerelhetoseg miatt, csak 15" kicsit nagy (meloban E5480 van, 6gen i5el)
Amire az altalanos zongezes, tartalomfogyasztas, kis network management (Nas, router) mellett foleg hasznalnam az Lightroom es PS, fotofeldolgozas szoval egy elfogadhato szinteru IPS nem lenne hatrany (bar ugyis tervben van 6-9 honapon belul egy jo szinteru 27"-es ez nem annyira szamit,ugyis privat fotok, nem ebbol elek) nameg hogy 16GB ram legyen es lehetoleg legyen ram slot, meg nvme ssd. DVD,touch scren, meg ilyen uri huncutsagok nem erdekelnek abszolute
T480s volt amit korabban nezegettem
udv
B -
válasz
vargas0502
üzenetére
A P14s / T14 amd-vel szerintem jó alternatíva de szerintem a kérdező olcsóbb kategóriában keres.
Járt nálam egy inteles T14 g3 a múlt héten, panaszkodott a gazdi, hogy merül kikapcsolt állapotban, na majd én megcsinálom, mondtam. Hát nem tudtam. Semmit. Az energia management egy katasztrófa (szerintem), vagy S0 vagy kék halál
. Szóval vagy én vagyok hülye, vagy ez ilyen mondtam és visszaadtam. Workstation vonalon hál istennek ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Shure Podcast mikrofon
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Szóval vagy én vagyok hülye, vagy ez ilyen mondtam és visszaadtam. Workstation vonalon hál istennek ilyen nincs.