- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Amiről szó lenne az egy x60s kis Thinkpad. S.o.s megoldásnak vettem fillérekért, épp ez volt közelbe, viszont maradt itthoni mindenesnek mert megszerettem. Lényeg hogy mikor megvettem volt rajta egy win10 amibe a weboldalaknál ha a középső gombot nyomtam és a pöcköt húztam lefele akkor szépen le és fel navigált. Az a win lekerült és ha 8, ha 10 alatt próbálom ezt a görgetőt nem adja vissza csak a wines 4 irányú akadós szörnyűséget. Próbáltam a lenovo oldaláról drivert tenni hozzá de akkor sem ajánl fel változtatási lehetőséget. Most win10 van fent, tudnátok segíteni hogy hozhatom vissza ezt a kis görgetőt? Remélem érthető de fogalmam sincs minek mi a megnevezéseA lényeg hogy nyomom a középső gombot és csak fel meg le navigáljon ne mindenfele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- League of Legends
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Acer Swift 3 Ultrabook / Ryzen 7 5700U / RX Vega 5 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest