- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, megláttam. Persze tiszta hülye vagyok, a kijelző keretén ott tátong a lyuk.
Közben arra lettem figyelmes, hogy a palm rest bal fele, mintha nem pattanna be, mikor helyére teszem azt. Ezen a bal szélén 1-2 mm-t meg is emelkedik a palm rest sarka a gép aljától, ha azt felfelé feszegetem (=mint amikor le akarod szedni). Ez normális? Mondjuk azon a felén nincs is közvetlen alatta csavar, míg a jobb oldalán van, ahol persze meg se mozdul a palm rest sarka. Biztos nem törtem le semmit, csak most hogy már nem először szedem szét, figyelmes lettem rá és fura ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest