- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz lugosi #74858 üzenetére
Én is így látom. Sajnos párszor próbáltam VGA-val okoskodni, nekem se volt túl szép az eredmény. Egy átalakító reméljük megoldja a problémát
HSM:
Most egy 1440*900-ról tolom én is. Monitort akartam először, de rájöttem, hogy jobban járnék egy ilyen T420 csodával. 1280 az borzalmasan kevés már, én most a sajátomét még éppen tűröm, de már érzem, hogy kevés. Nem tudom, hogy az AG mit jelent, kalibrálni se kalibráltam még, de majd igyekszem valami patent dolgot kihozni belőle
Gondolkodtam amúgy X220-ason, de végül a nagyobb mellett teszem le a voksomat. Sajnos a kicsi notiból kevés van, és ha használni kellene szerintem azon a pár colon én megvakulnék
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Lenovo Thinkpad T540p Új Állapot! Ci7! Nvidia GT 730M! 512GB/Gari
- Dell G5 15 5500 magyar vil billentyűzet
- Medion AKOYA S5612 (SU4100-3GB) újszerű, jól működik, HDD nélkül, 2-2,5 órás akkuval!
- Asus billentyűzet kerettel együtt.
- Lenovo 15 G2 ITL 15,6" FULL HD/i5-1135G7/DDR4 16Gb/256GB M2 SSD/HDMI/CAM/BT/Wifi/Win 11/1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest