Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Üdv!
Kezemben tartom az új masinát
Megvan a T500-as. Most barátkozom vele. Hát az R52 után valami mese
Innen az apróról, fightair fórumtárstól vettem a gépet, kensington zár és dokkoló társaságában. A gép maga olyan mintha nem is használták volna. Ezen nem látni semmi nyomot, egyedül az alján a windows matrica van megkopva kicsit - de a gép saját matricái egy cseppet sem.Összehasonlítva első perceiben az R52-hez képest egyetlen negatívot tudok csak mondani, amit már sok helyen olvastam is, hogy a billentyűzete kicsit "lötyögősebb" és emiatt gépelés közben zajosabb. Ez valóban így van, de ha nem használnék R52-est több mint 6 éve, akkor lehet észre sem venném.
Szerencsére minden teljesen ugyanott van ahol volt, nem kell félreütögetnem a karaktereket
(Még kaptam is +2db billentyűt, mert az R52-n nincs "ablakos" gomb
)
Ami még feltűnt elsőre, hogy a kijelzőnek igen pici holtjátéka van. Ezt az R52-vel nem tudom hasonlítani mert annak már a jobb oldali zsanérje el van törve, a bal is lötyögős - de teszem hozzá, kihajtott állapotban így is teljesen tartja a kijelzőt, csak ha 90 foktól sokkal jobban kihajtom "pottyan" le 180 fokos helyzetbe, ill. ha félig lezárom akkor ezt a folyamatot magától be is fejezi. Szóval lehet a T500-as típusnak eleve megvan ez az igen pici holtjátéka, miközben a zsanér még olyan tökéletes, hogy a kijelzőt rendesen meg kell ragadni ha ki akarom nyitni - nem egy ujjas művelet
(Na meg ha mégis csak volt használva a gép és amiatt van akkor ez igencsak semmi a közel 5 éves élettartama alatt).Apropó, hol is tudnám megnézni, hogy mik voltak a gépben eredetileg szériaszám alapján? Magát a garanciaidőt megtaláltam, ebből megvan mikori vásárlás, de azt hogy mik voltak a gépben azt valahogy nem találom a lenovo oldalán.
Most fedeztem fel, hogy a fedélen a lenovo feliraton, és a kijelző fölött a webkameránál még rajta van a fólia

Legszembetűnőbb különbség még a kijelzője. Bár még nem tudom milyen van benne (a napokban sokat írtatok erről itt, hogy van többféle gyártású), de az R52-re visszapillantva, háááááát.... úgymond nem is tudom hogyan tudtam azon eddig dolgozni
Még a felbontás csak-csak (1024-es), de az a sárgás még maxon is igen sötét megvilágítás
(Aztán majd ki tudja, lehet ezen a fényes nagy felbontás miatt meg pár nap múlva panaszkodni fogok hogy fáj a szemem
de ne így legyen).
Elsőre ennyi, "gyötörgetem" most még kicsit, kipróbálgatok mindent amit tudok rajta - szoknom kell eleve a windowst is, mert ezt a 7-est még sosem használtam, menni is fog fel linux amint mindent rendben találtam, hogy a megszokott rendszeremmel is tesztelgessem.
Annyit kiderítettem win alatt is, hogy hitachi dvd író van benne és western digital vinyó (ezek nem rossz cuccok), de kíváncsi lennék eredetileg ezek voltak-e benne, vagy a megkímélős gazdája rakta bele a jó cuccokat.
Most már többet írogatok én is a topicba
lesz miről 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megvan a T500-as. Most barátkozom vele. Hát az R52 után valami mese
Innen az apróról,
(Még kaptam is +2db billentyűt, mert az R52-n nincs "ablakos" gomb
(Na meg ha mégis csak volt használva a gép és amiatt van akkor ez igencsak semmi a közel 5 éves élettartama alatt).
de ne így legyen).