Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Chaser #24334 üzenetére

    Thinkwiki amit linkeltél "Use unofficial modified BIOS" Ez sztem azt jelenti hogy rohadtul nem indul el idegen hdd-vel és gyári bios-szal a T43 meg pár másik modell.

    Szerintem meg menj angolt tanulni. Az "Use unofficial modified BIOS"-nak más a jelentése és ez nem "szerinted" vagy "szerintem" kérdése. :P

    Amúgy meg én kérek elnézést, hogy én legalább használtam is T43(p)-t ( volt saját T43p + van apám "sima" T43-a, amit tőlem kapott ajándékba), nem IBM-es vinyóval (WD3200BEVE) és a linkelt error 2010-en kívül (ami, ha esetleg rendesen elolvasnád a thinkwiki-s linkemet, egy boot-olás során feljövő figyelmeztetés, ami persze sok usert bosszant, de ezen kívül az esetek 99%-ában teljesen ártalmatlan dolog) tökéletesen működött vele.

    Nincsen azzal semmi baj, ha tévedésből butaságot írsz, azzal viszont igen, ha körömszakadtáig ragaszkodsz hozzá és minket nézel hülyének, amikor cáfoljuk, ráadásul tapasztalat alapján (is).

    De ha szükségesnek érzed, szívesen tartok bemutatót is, apám T43-a megvan, pont a múltkor toltam bele ideiglenesen a WD3200BEVE-t, hogy az APS működését teszteljem vele.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák