Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeller
aktív tag
Nem próbáltam ki, de arra tippelnék, hogy pl egy passziv usb hub esetén lehet megszivni ezzel, ha rá van dugva mindenféle cucc, majd ki akarod venni az egyiket a hub-ból, leválasztod csak azt az eszközt, de mivel a gép lekapcsolja az egész usb port áramellátását ezzel kinyirja a többi eszközt is ami a hubon lóg.
Ha valakinek van passziv usb hubja kipróbálhatná. Nekem csak a dokkolón van hub, de az annyira aktiv, hogy meg sem nyikkan a rá dugott eszköz, ha nincs bedugva a dokkolónak a táp igy nem tudom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD