Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz vicze #123928 üzenetére

"Cégekről beszélünk, ahol ez a művelet úgy kezdődik hogy beszerzés... Nem 10perc lesz, hanem hetek, rosszabb esetben hónapok."
    Egy maréknyi memóriának szvsz mindig ott kellene lennie a polcon, és akkor nincs is miről beszélni...

"Egyszerűen nem olyan egyesszerű esz, hogy gyártótól minding szar venni"
    Nem állítottam semmi ilyesmit. Az állításom az volt, hogy ha nem bővíthető a gép memóriája, azzal több szempontból is hátrányba kerül a vásárló. Ezek közül csak egy potenciális hátrány, hogy időnként a gyártó vastagon túlárazza a bővítési opciót a piaci független árakhoz képest. Ami viszont biztos, hogy ha integrált a ram, akkor a pici áron való bővítést, mint lehetőséget azonnal buktad.

"Én megoldom neked 3-5perc alatt, mérheted. ;) Ha tudod, hogy hol mi van 0 probléma van vele"
    Nekem bizony a mai napig meggyűlik a bajom a T490/T14 G1/T14 G2 szétpattintgatásával, pedig tudom, mi hol van bennük és elég régóta szerelgetek notebookokat. Lehet, hogy 10+ darab szétszedése után nekem is meglenne 3-5 perc alatt, viszont eddig csak 4X szedtem szét ilyen gépet, ennyi rutinból viszont egy rémálom volt, és masszívan egy óra feletti szintidővel. :) Mindig van néhány pöcök, hogy hiába követem betűre a szervíz utasítást, csak nem hajlandó szépen elengedni, én pedig inkább nekifutok újra és újra, de ne törjön bele... Hasonló rutinnal/körülmények között viszont a T460s/T480s gyerekjáték.

"ha a CPU-ra lesz integrálva a RAM"
    Majd lehet örülni, hogy 0.1mm-el ismét vékonyabbak lettek a gépek. És lehet majd nagyokat szívni, amikor elfogyott a bővíthetetlen ram. :D

Új hozzászólás Aktív témák