-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze #123928 üzenetére
"Cégekről beszélünk, ahol ez a művelet úgy kezdődik hogy beszerzés... Nem 10perc lesz, hanem hetek, rosszabb esetben hónapok."
Egy maréknyi memóriának szvsz mindig ott kellene lennie a polcon, és akkor nincs is miről beszélni..."Egyszerűen nem olyan egyesszerű esz, hogy gyártótól minding szar venni"
Nem állítottam semmi ilyesmit. Az állításom az volt, hogy ha nem bővíthető a gép memóriája, azzal több szempontból is hátrányba kerül a vásárló. Ezek közül csak egy potenciális hátrány, hogy időnként a gyártó vastagon túlárazza a bővítési opciót a piaci független árakhoz képest. Ami viszont biztos, hogy ha integrált a ram, akkor a pici áron való bővítést, mint lehetőséget azonnal buktad."Én megoldom neked 3-5perc alatt, mérheted.
Ha tudod, hogy hol mi van 0 probléma van vele"
Nekem bizony a mai napig meggyűlik a bajom a T490/T14 G1/T14 G2 szétpattintgatásával, pedig tudom, mi hol van bennük és elég régóta szerelgetek notebookokat. Lehet, hogy 10+ darab szétszedése után nekem is meglenne 3-5 perc alatt, viszont eddig csak 4X szedtem szét ilyen gépet, ennyi rutinból viszont egy rémálom volt, és masszívan egy óra feletti szintidővel.Mindig van néhány pöcök, hogy hiába követem betűre a szervíz utasítást, csak nem hajlandó szépen elengedni, én pedig inkább nekifutok újra és újra, de ne törjön bele... Hasonló rutinnal/körülmények között viszont a T460s/T480s gyerekjáték.
"ha a CPU-ra lesz integrálva a RAM"
Majd lehet örülni, hogy 0.1mm-el ismét vékonyabbak lettek a gépek. És lehet majd nagyokat szívni, amikor elfogyott a bővíthetetlen ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Kedvező ár! Acer Aspire 5742 laptop (15,6/i3/3GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest