- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
1. "Ha nem töltődik, hogyan melegít?" - gondolom tudod, h x százalékig meríti, aztán rátölt, szóval melegedés mindig van és felesleges ciklusok is mindig vannak...
2. Ha töltőről használod a gépet, nem hurcibálod, akkor mit számít a súlya? - ööö ... hasonfekve, hanyattfekve, ölbe fogva, 1 kézzel alányúlva mikor testhelyzetet váltok,ezeket váltogatva, ha kell, felveszem, ha nem kell, leteszem ... pont itt baromi macera a plusz súly és a kiálló akksi, ha meg teljesen totálisan statikus gépre van szükségem, arra ott az asztali,annak tényleg nem számít a súlya.
"Egyébként, ha az akku súlya számít, akkor nem jó típust választottál notebooknak..." - köszi h eldöntöd helyettem, h milyen notit (nem) kéne vennem és h miért baromira sz@r nekem, h akksi nélkül használom, de azt hiszem, én titokban ezután is így fogom használni
3. "IBM/Lenovo esetén szerencsére nagyon jól be lehet állítani, hogy ne töltögesse feleslegesen." - őszintén szólva nem néztem még azt, h olyat tud-e h ha hálózatról megy, akkor 1általán ne nyúljon az akksihoz, mert a súlya miatt akkor is levenném... az összes többi esetnek (vmeddig meríti, aztán rátölt) nem látom értelmét, ha van hálózat, mert teljesen feleslegesen használja az akksit és mindenképpen fölös energiaveszteséggel jár, bár arról lehetne vitatkozni, h ez mennyire sok v kevés... ami létjogosultságát érzek egyedül az az amit te is mondtál, h áramszünet, ha az adott helyen ennek van reális esélye, de nálam szerencsére nincsen (és ha lenne is, inkább szünetmentes, de ez már mindenkinél ízlés kérdése... nekem van egy projektorom, ami miatt 1ébként is gondolkodtam már szünetmentesen, mert nem tenne jót neki egy esetleges áramszünet, szal emiatt nálam még jobban erre dől a mérleg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest