- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roncsvadász alert!
Kipenderítettem a Frankenpadomból az nVidiás drágán vett NOS lapot, miután tesztelgettem egy Inteles T61-et, és Win10 alatt ugyanazt tudta, csak majd egy órát adott az akkus üzemidőmhöz, csendes a gép, és alig langyos.
Tartottam tőle, hogy az X3100 Win10-es drivere nagyon pocsék lesz, arra számítottam, hogy már a böngészőben is szaggatni fog a görgetés, FHD Youtube pedig felejtős, ehhez képest semmivel sem rosszabb, mint az NVS, a Youtube pedig sima (persze hw gyorsítás nincs, de van CPU.)
Játszani ezen úgysem játszom, tehát 3D nem kell, arra a T60-am van rendszeresítve.Úton van már egy másfél órás Ultrabay akku is.
A 9 cellás Greencell tud az Inteles lappal 3 óra 45 perc körül közepes feletti fényerőn e-mailekre válaszolva és PH-t csekkolgatva (alulfeszelve egyelőre nincs, wifi energiagazdálkodást sem lőttem még be), azzal reményeim szerint 5 óra felett leszek lightos használattal.
Nem rossz egy tizenéves géptől.
Az NMB billzetemnek olyan jót tett a szilikonzsír, hogy vajpuha, mégis taktilis maradt, és annyira csendes, hogy maximum sebességgel gépelhetek az éjszaka közepén, és még én is alig hallom.Ráadásul a kissé lefingott borítású T61, aminek a lapját kapta a Frankim, szintén egy pöpec állapotú (csak a szóköz fényes) NMB magyar billt rejtett, a tömör aljú fajtát.
Perfection!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest