- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #198 üzenetére
Még nem játszottam ilyen szerekkel ,azt hittem a teljes pusztítást végez.
Szerk: tiszta alu ,nem festett csak a felíratok .
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #194 üzenetére
Bíztos érdekes design-ja lenne az előlapomnak.
Akkor inkább maradok a "szálcsiszolt aluminium" hatásnál.
Video:
kicsitt ráérhettél.
-
TESCO-Zsömle
titán
Adj neki kromofágot. Ha festve van, biztos leugrasztja.
-
zodo
nagyúr
Csak leírtam milyen hülyeségek vannak Arra gondoltam.
Nem csavarozom mert ötletem sincs h csináljam
Anno egyszer csínáltam rétegelt lemezből egy pc házat. Abban úgy oldottam meg a táp rögzítését,hogy leszedtem a táp borítását és a belsejéből kifelé adtam neki egy pár db csavart, aztán visszaraktam a borítást. Persze az egy gagyi noname táp volt. -
"Micsoda, marketing szöveg." Csak leírtam milyen hülyeségek vannak.
Nem csavarozom mert ötletem sincs h csináljam Így meg biztos megtartja!
Be is rakom! Minyá képek! -
zodo
nagyúr
Akkor most így marad.
Inkább színre fújom ,ha kell. Meglátjuk.
Micsoda, marketing szöveg.Te tudod, de miért nem csavarozod ?
Amúgy az istenért nem akar összeállni a fejembe valami házterv féleség az elrendezését illetően. Pista0001 is idejön ,ezzel a fejreállított ötletével csak bonyolítja a dolgomat.
Régebben én is elkondolkoztam rajta, később visszatértem az álló házhoz csak szemből nézve ball oldalra tenni az alaplapot. Nem tudom így is úgy is kocka vagy téglatest. Pedig jó lenne nekiállni,mert lassan a lakásfelújjítás is kezdetét veszi nálunk akkor aztán nem lesz ídőm ezzel játszani.
-
Épp akartam kérdezni h hogy haladsz.
Nem lehet h van rajta valami védőréteg? Ha más nem akkor brigaciol aszem ez a neve.
Pár gépemről már eltávolítottam igy a bele fújt festéket.
Csak vigyázni kell vele mert miután kifogytam 3 gumi kesztyűből ráhúztam a kezemre pár tesco-s szatyrot az meg elkezdett kesztyű formát venni a kezemen. szóval meg oldja a műanyagot.
Na szóval én Sparba (Plusz) dolgozom és most csütörtöktől lesz hupikék törpikék akcio
4ft.-ért ha vásárolsz akkor kapsz 1 törpités +1 pontot és ha van 3törp pontod (nevetséges!) Vehetsz +1000-3000ért törpéletesen jó cuccokat. Na ehez volt egy display tegnap raktam össze. És ezekkel kellett volna néhány cuccot ráfogatni. egyből jött az 5let h én ezt hasznosítom az i-gerendáknak
mind a két fele öntapadós. és be ragasztom velük a tápot. Már volt rá példa h gépbe ragasztottam 2oldaluval tápot. kézzel nem is birtam kitépni csak, ha meg hajszárítoztam.
-
zodo
nagyúr
Ma gondoltam eltávolítom a fölösleges felíratokat az előlapról.
Előkaptam a körömlakk lemosó folyadékot ,nekiestem ,de semmi változás.
Mintha vízzel mentem volna rá ,max. a sokéves por ill. zsír réteget tudtam lemosni.
Lehet,hogy nem a vitaminos - aloe verát tartalmazó verzíóval kellene probálkoznom ?
Csiszolni nem lehet ,mert a belső felén kipróbáltam ,de csúnyán meglátszik.FID: Azmiaz ? Hogy gondolod a táp rőgzítését ezekkel az akármikkel ?
-
-
válasz
TESCO-Zsömle #182 üzenetére
A családban ki foglalkozik tv video hifi szereléssel? Mert egy Műszaki Bizományi is megirigyelhetné a készletedet.
-
NetED
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #174 üzenetére
Húú.. és nincs véletlenül mégegy ?
-
válasz
TESCO-Zsömle #179 üzenetére
Köszönöm rendben van a lap majd még megnézem h mit bír tuningban is!
Bár a silent mód nagyon bejön rajta! Csak az ati kari hangos!
Csak nem kiárusítasz mindent otthonról? -
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #173 üzenetére
NetED: Most már tudod!
Notiba tudom,hogy ott a csati,de a barkácsolókra miért nem gondolnak az üzletek ?
Némelyiküknél olyan dolgok állnak feleslegessen,hogy az életbe nem adja el.Orion mini torony az igen szép darab
Meghagyom másnak, köszönöm.
Eagle A6600 -ra viszont még a nagy google se talált rá.(#175) Pista0001 Így már másképp fest a dolog. Nyílván viccnek szántam
-
Pista0001
addikt
#167 zodo: A hátsó 8 centisnek segít elöl a 3 darab hatcentis befúvó. Lesz ott huzat, amiatt nem aggódok
. Azért lesz a táp leválasztva mert a ventiszabályozása tisztán hőmérséklet alapján van és nem akarom hogy hangoskodjon.
#168 tukko1: Mint írtam az ízlés szubjektív, egyszerűen szerintem szebb az elox. Ha budapesti vagy akkor például a Soroksári úton a Tescoval szemben van egy eloxáló. A színterezés bármelyik alapanyag esetében ugyan olyan minőségű tudtommal.
#171 zodo: Ebben igazad van, csak akkor nehezen lesz szerelhető ugyanis a fedele fog oldalirányban (szemből nézve balra) nyílni. Ha megfordítom akkor igen combos rugók kellenek majd hogy nyitva maradjon
#173 TESCO-Zsömle: Az az Orion mini torony nagyon bejön
-
TESCO-Zsömle
titán
"miért nincs kábel,ha van eszkőz"
Notiba nem kell, ott a lapra van integrálva a csati.
Egy orion mini-toronyról van szó, egy JVC RX-150-esről és egy Eagle A6600-as. Utóbbi kicsit kontaktos, de nagyon gyönyörő sztereo erősítő.
Emellett van egy gyári Orion HS280-as és egy pár JVC hangfal. Utóbbi illeszkedik az erősítőhöz.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Ezekszerint nem vagyok egyedűl ezzel a "miért nincs kábel,ha van eszkőz" kérdéssel.
Igen sikerült. Most már tényleg csak a ház elkészítésén kell dolgozzak.TESCO-Zsömle: Figyelek! Mi leszünk a kedvezményezettek ?
Pista0001: most nézzem reggel mit írtam neked és eszembe jutott ezzel: "fedélen fejtetőn lesz az alaplap" kapcsolatban valami. Ha a dvd írót fejjel lefelé teszed be akkor ugyanott vagy ,nem ?
Max.a lábakat kell átcsavaroznod a másik oldalra.
-
TESCO-Zsömle
titán
Uraim!
Lesz itt pár eladó erősítő, ha érdekel valakit, meg hangfalak. Illetve egy komplett torony.
-
tukko1
aktív tag
válasz
Pista0001 #166 üzenetére
Kifejtenéd, hogy a színterezés miért nem szép! Én arra gondoltam, hogy ha megvan az előlap akkor a házzal együtt elküldöm színtereztetni full feketére! Örülök, ha egy céget találok ahol vágnak nekem előlapot
, de ha most egy olyat is kell keresnem ahol eloxálnak is.... Szóval vagy én festem le itthon az előlapot vagy színtereztetem! Amúgy melyiknél lesz szebb a színterezés alu- vagy acéllemeznél, mert ha mindegy akkor inkább az alut választom!
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #166 üzenetére
Szia!
Akrilnitril-Butadén-Sztirol ,hogy miket mondasz.
Mint látod én azota se haladtam semmit ház ügyben ,max. a kibelezett pio deck-et tuttam felmutatni.
Kérjük ,majd a képeket.fedélen fejtetőn lesz az alaplap enen én is elgondolkoztam már ,nagyon jó ötletnek tartom az ilyen htpc-s "barkácsolások" alkalmával.
tápegység leválasztott légtérben nem lenne szerencsésebb ,ha nem választanád le ? Ennél a fejjel lefele építkezésnél a felfelé szálló meleg levegő miatt aggódok egy kicsit. Jobbnak látnám ,ha segítene a táp is kijuttatni a meleget vagy az a 8 cm-es elég lessz hozzá ?
Ebben a prototípusban egy 800 MHz-es P3-as lesz Nekem is van ilyesmi konfigom csak 733 mhz-es, de valami gáz van az alaplapal, így nem letöltő gép lesz ,hanem a mostani konfigom kerül bele, ha egyszer elkészül. -
Pista0001
addikt
A színterezni lehet az alut is, de szerintem nem érdemes. A színterezéssel létrehozott bevonat nagyon ellenálló de nem túl szép (színterezés). Ha már aluról van szó az eloxálás sokkal szebb és finomabb felületkezelés (az alumínium felületén szándékosan hoznak létre oxidréteget amit színezni is lehet). Természetesen ez szubjektív vélemény.
Amit zodo idézett tőlem az így utólag visszaolvasva nem teljesen egyértelmű. Hajlítani nehezebb a ridegebb nagyobb szilárdságú ötvözeteket, forgácsolni sokkal könnyebb. Nem "kenődik" annyira, ezért nem képez élsisakot a vágóélen olyan hamar mint a tiszta alu.zodo: Időközben elkezdtem megvalósítani azt a házat némi változtatással amiről annak idején beszéltünk. A legnagyobb különbség hogy alu helyett egyelőre műanyagból (Akrilnitril-Butadén-Sztirol nevű hőre lágyoló műanyag) költségcsökkentés végett. Ha beválik és gyűlik egy kis pénzmag is akkor lesz alu változat is de azt én is gépműhelyben fogom vágatni. Belső elrendezését tekintve a fedélen fejtetőn lesz az alaplap, alatta az alján a széle felől a vinyó, középen az ODD. A bal szélen lesz a tápegység leválasztott légtérben, elölről fog friss levegőhöz jutni. A DVD író fölött lesz a két led és a bekapcs gomb, a bal szélen pedig a vinyó előtt 3 darab 6 cm-es venti. Hátul az alaplap és a táp között egy 8 cm-es venti fogja kiszívni a felmelegedett levegőt. Ebben a prototípusban egy 800 MHz-es P3-as lesz, a véglegesbe A64 3000+ lesz mATX lapban terveim szerint. A műanyag lapokat már méretre vágtam, ki van mérve minden és elő van rajzolva a fúráshoz/vágáshoz. Amint lesz holtidő a munkahelyemen haladok vele tovább.
-
zodo
nagyúr
A ház előlapját miből lenne érdemes vágatni, aluból vagy acéllemezből?
Ezt a kérdést anno én is feltettem a gányolós topikban , kb. ezeket a válaszokat kaptam.
Azóta sincs se alu ,se acél előlapom.Tehát az ídézetek és gazdáik:
3.Aragorn
Az alut még mindig könnyebb megmunkálni, mint a rezet vagy az acélt. Ha nem túl vastag, komoly gépek nélkül is megoldható. Bár attól függ, mennyire akarsz profi munkát végezni.
Pista0001
Ja igen... és aluból is csináltam már ezt-azt. Elég nehéz megválasztani hogy mégis milyen alapanyagot használj. Vannak különböző ötvözetek, amiknek teljesen mások a fizikai tulajdonságai. Például amelyik több magnéziumot tartalmaz, annak nagyobb a szilárdsága, jobban tart, viszont nehezebb megmunkálni mert nagyon rideg. A hajlítást például nehezen viseli, könnyen elreped. A tiszta (asszem 99,5 %-os a legtisztább) alut nagyon könnyű alakítani, de szinte semmi tartása nincs.
TESCO-Zsömle
Alumínium megmunkálása célszerszám nélkül rémálom. A flex fröcsköli, mint állat, köszörüt eltömíti, és zabálja a dremel-korongot, illetve megfogja. Azt kell, hogy mondjam, érdemesebb kéziszerszámokat haszálni.
De ,ha valami profi műhelyre bízod a dolgot ,akkor mindegy csak tud megfízetni.
-
tukko1
aktív tag
Én elvileg ma rakom össze az 2x20 OLED usb-s kijelzőm [link]! Ha esetleg valakinek van ilyen igénye 8000-ért tudok még szerezni! Vagy van még egy 2x24-es piros[link], az is usb-s, zsír új, ez azonnal vihető 6000-ért! Amúgy én is HTPC-t építek! A belseje már megvan, csak a külseje van romokban [link]!
Most éppen egy slot in-es dvd-romra vadászom, mert újan elég drága! Ha esetleg valaki tudna azt megköszönném! Mindegy, hogy notebook vagy desktop!
A ház előlapját miből lenne érdemes vágatni, aluból vagy acéllemezből? Színtereztetni szeretném majd! -
válasz
TESCO-Zsömle #159 üzenetére
A djágaságom
Csak már lenne itt!
Igen de a legtöbb alaplapon ez hátul van kivezetve.
Szerintem jó lesz ez az usb cucc, még rögzíteni is könnyebb.
Ha mindenem megvan akkor ki is fújom feketére belül.
de még van sok megoldatlan dolog sajna.
Örülnék ha már minden meglenne!
Ma este elmondok némi imát, és elmorzsolok pár könny cseppet h holnap nálam legyen a lap! -
zodo
nagyúr
Ezt ,miért is.
(#153) FID : megelőztelek.
(#154) FID : ilyeneket én is találtam, de mint írtam ezek nem tetszenek és tehetség híányából adódoan össze se tudnám rakni. (ha nekem szántad)
Ha magad nézed akkor én inkább valami "komolyabbat" keresnék. ( több ledből állót és sztereo-t )
Esetleg a már ajánlott ph-s apróban csináltasz magadnak (ha nem tudsz) egy 4 soros kijelzőt lcd kijelzőt usb-ről hajtva. LinkVagy egy ilyet , ez szép darab
Szerk: Hát sok sikert,szerintem azt régen mondták neked. És itt az usb-s elérhetőség, kijelzőhőz-
-
Ezt az asztalt csinálta haver a htpc-hez szeretem de sajna albérletbe nem hoztam még el. Ez a másik albérletbe készült kép a kutya nem tartozék!
Majd lehet ide is elhozom az asztalt. Nekem bejön h 2db üveglap van középen és rá megy a gép. -
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #144 üzenetére
Ha a műszer mutatója is látszik mükődés közben ,akkor tényleg a megvilágítás a legjobb módszer. rejtett, extra kijelző
Szerk: és ebben az esetben ,akárhogy rögzítheted,hisz nem látszik.
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #140 üzenetére
Ment pü. ! Köszönöm.
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #137 üzenetére
Slimline SATA Cable -t ?
Ha sikerül cserélnem ide-re ,akkor az ahhoz való, átalakítóra gondolsz ?Fid: nálam a deckbe két lemez tartotta a műszert.
Egyik a ház vázának előlapi fémlapja ,amiből kivágták a műszer hátsó felén lévő kitüremkedésnek a helyét.
A másikfeléről ,pedig az előlap tartotta a megfelelő kerettel megtámasztva. -
Nem nagyon néztem utána csak szórakoztam! Kár h hamar kihaltak ezek a topikok mert megnéztem volna pár alkotást.
Ma azon gondolkozom h miként rakjam be a vu-métert a gépbe.
Már régóta kivágtam egy 5.25ös cdrom helyet takaró műanyagot és beleraktam őket
De nem jövök rá h hogy rögzítsem ragasztani meg nem akarom. -
zodo
nagyúr
Megpróbálom beszámíttani az egyik bazárba "ide" csatisra,ahhoz kb. 100.- ft a kábel.
Láttam itthon olyan átalakítót ami már jó lenne,panelen van és satásból (mint az enyém) csínál ide-t + tápot. (ha jól nézztem akkor floppy táp csati kell hozzá)
Csak többe kerül,mint maga az író. -
zodo
nagyúr
Nem adom fel.
Ilyenek viszont vannak: Számítógépház fából és Egyedi ház születik fából!
Mondjuk a babusz nem is annyira hülyeség ,talán jól szellőzik.Most vettem az írót nem akarnám eladni ,majd csak lesz hozzá tápcsati.
Álmomba nem gondoltam,hogy nincs hozzá Mo.-on kábel.
Milyen másik íróra gondolsz ? -
-
zodo
nagyúr
Áááá ne is kérdezd.
Letörtem ,mint a bili füle a dvd íróm miatt.
Teljessen ki vagyok,hogy ebben az országban semmit nem lehet kapni, amit igen azt meg horroráron.Atuci,sem tudot segíteni csatlakozó ügyben.
Elkezdtem rajzokat gyártani,de nemigazán haladtam. Sehogyse látom a jó elrendezést,hogy használható is maradjon. Mindenfelé járnak a gondolataim,lehet,hogy kocka házat kéne építeni vagy fából összedobni az egészet, persze igényesen.
Amint lesz valami a haladás utján ,megosztom veletek.
Köszönöm az érdeklődést. -
válasz
Szakbarbár #129 üzenetére
Pedig amdhez nagyon jó matx-lapok vannak! Mért nem veszel am2-es lapot?
Haver is azt vett integrált 8400gs van benne, szerintem egész jó kis lap!
Ha érdekel megkérdezem a típusát.
Zodo: Hogy haladsz? -
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #127 üzenetére
Jaa azt hittem ,hogy a sárga led csak olyan "copperfield" trükk.
-
TESCO-Zsömle
titán
5V-ról meg lehetett volna oldani, csak semmi értelme. Valóban a cső erősíti a bemenő hangot, csak annyira nem bika, hogy világítson tőle. Izzik a szál, ez használat utáni kikapcsoláskor látszik is, mivel az nem hűl olyan gyorsan, mint ahogy a leg kikapcsol, még látszik, hogy narancsosan világít. De komoly fénnyel nem bír.
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #123 üzenetére
Éreztem,hogy nem is lehet más ,mint vakítás. Igencsak "fröcsöntött" hatása (így hívom a nekem nem tetsző tárgyakat) volt a hatáskeltésének.
Sárga led villágítjaMilyen kiforrott ,megoldás!
Szerintem 5 V-ról meglehetett volna oldani ,hogy világítson az a szál.FID : Köszi a tippet. Írtam neki ,majd meglátjuk. Nem láttam a képei alpján,hogy lenne nála ilyen csatlakozó,de hátha tud segíteni.
Előlap ügyben: most már ne is bánd ,hogy anno nem kaptál,talán így jártál jól.
Szerintem csak hirtelen kapja fel az ember a fejét az ilyen "újjításokra",de ha jobban megnézzi ,már nem is annyira szép és jó. -
KillHates: Ok amint lesz normális gépem fényképezni.
Zsöme: Vu-méter vezérlést nekem is
Szakbarbár: Szerintem azt az alaplapot felejtő vegyél valami jobb integrált vgá-s lapot!
Táp nem gáz ha kint van bár az apróhirdetések közt van olyan ember aki htpc-hez árul kicsi tápokat.
Jól szaporodik a topik!
Lényeg havernak raktunk be a kocsiba árnyék kapcsolót a fény szóróba, ami 8ledet vezérel.
Ez a kapcsoló arra jó h ha sötét van akkor felkapcsolja a ledeket.
Gondoltam ezt tudnám alkalmazni a 2db 30cm-es fénycsövemhez + van 2db 10cm-es is.
Mert utáltam mindig kapcsolgatni és csak 1500forint a lomexnél.
Kapsz egy kis zacsit benne egy kapcsolási rajzot és 1panelt+ pár kütyüt.
Igaz neked kell össze forrasztgatni de némi borravalóért csak megcsinálják.
és 12voltos szerintem nem csak fénycsőre lehetne alkalmazni hanem bármire. -
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #121 üzenetére
Azta@..... igazad van tényleg széles ,pedig már kezdtem örülni.
Azt írja az oldal ,hogy sztereo vu szett. Lejebb görgetve nem is értettem,hogy miért csak 1 db műszer van rákötve.
Gondoltam, megoldható mint pl. ezen a képen.
Akkor viszont lehet ,hogy 2 db építésére kell felkérjelek.Ezt a régi Ph-s tesztet,pedig most találtam. Mondjuk nem a legszebb kivitelezés (gyártói szinten) ,de nem is találkoztam ezzel a termékkel. Mondjuk csak egy éve van netem.
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #119 üzenetére
Ezekszerint ezt nem lehet meghackelni.
De nézd ezt, nem ilyen kell nekem csak más a megnevezése ?
2,5"- 3,5" SATA átalakító (belső)
Ilyeneket lehet kapni egy pár helyen.
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #117 üzenetére
Nagyon köszönöm a hozzáállásod.
Megvárnám az ismerős mit hozz össze ,ha nem válik be az ővé akkor megkérlek ,hogy rakd össze. Nekem "arról az oldalról" fajtából csak 1 db kellene ,mert az sztereo típusú.
Ahhoz a 2 db műszerhez kellene amit a volt Pioneer CT-F2121-ben látni lehetett.Köszönöm előre is!
Akkor most potyára van egy ilyen íróm
Valahogy nem lehet ezt megbuherálni ?
Átalakító sem létezik ? ez hülye kérdés,hisz ez az átalakító.Az adatkábel elvileg jó ,de ezekután már abban se vagyok bíztos ,hogy a jobboldali csati az adatforgalomért felelős csatlakozó ezen a kütyün. Ha nagytestvért nézzük akkor ott pont az a táp, nemtudom.
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #114 üzenetére
Ajajaj ,ne mondj ilyneket.
Én bízom benne (mást nem tehetekén nem tudom összerakni ) csak összetud dobni egy valamire való kivezérlésjelzőt. Azt mondta ebben lát fantáziát ,nekilát az összerakásának.
Más:
Voltam ma 2 üzletbe ,de nem volt nekik.
Rákerestem google-al a "Slimline SATA-kábel" -re ,de nem találtam csak a különböző hírekben. Lehet ilyet magyarországon kapni ?
Ha nem ,akkor hogyan tudnám használni a dvd írómat ?Szerk: Összeraksz egyet nekem,ha neki nem sikerülne ? Persze nem ingyen!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #114 üzenetére
A panelen használt alkatrészek ösz-költsége kb 400 Ft.
-
zodo
nagyúr
válasz
Szakbarbár #112 üzenetére
Szia!
Szerintem, nincs más választásod ,ha nem fér be a házba.
Kép alapján lesz még problémád a vga karival is.
Nem fog túlnyúlni a ház tetején vagy elfekteted riser card-al ? -
Hohó! Micsoda csecse topic! Csak nézek, hogy milyen szép dolgok kerülnek itt elő!
FID! Szerintem az első hozzászólásba rakd be a képeket is, ne csak a linkeket!
Ha átszerkesztetted, akkor a modik szívesen kicserélik! -
válasz
TESCO-Zsömle #109 üzenetére
Így már világos!
Viszont gondolkozom 1 árnyék kapcsoló beszerzésén!
Részletek késöbb most irány a meló. -
válasz
TESCO-Zsömle #107 üzenetére
Láttam az eddigi modjaidat. Tegnap megtaláltam őket. Te se vagy kezdő.
Én se ma kezdtem, volt már pár jó alkotás.
Ez a kép jól néz ki csak kérdéses h tudsz e ilyet szerezni.
Bár ez a cd-s rész nagyon egyszerű és simán meglehet csinálni.
A kijelzős részt azt meg mintha formára láttam volna egy foxcon itx ház formájában csak
kijelző nem volt rajta.
A cd-lejátszást h gondoltad?
3-cdrom(slim) Nem megolthatatlan csak a tálca becsukás érzékelő gombját kell megbütykölni és simán megy. Csak legyen türelmed végig vinni!ui: mikor lesz modding találkozó és hol?
-
TESCO-Zsömle
titán
zodo: Ne számíts nagy sebességre, ezek nem arról híresek...
FID: Én ilyesmi megoldással fogom majd csinálni:
-
zodo
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #102 üzenetére
Köszönöm.
Remélem kapok a közelbe ilyet,mert a hétvégén már pörgetném a lemezeket.
-
válasz
TESCO-Zsömle #104 üzenetére
Én is ilyenen gondolkoztam. Középre a ház aljába. De inkább majd egy usb-s rendes.
Alaplapot köszönöm -
TESCO-Zsömle
titán
Nálam egy SATA-s van. Scythe idén dob ki hozzá kábelt.
Az egyetlen ok, hogy vettem egyet, hogy ennek ugye rápattintós a motorja, így akármilyen pozícióban elhelyezhető, amár átlátszó ajtó mögött is.
-
válasz
TESCO-Zsömle #102 üzenetére
Ment pű! Amúgy így igaz vagy árulnak itt ph-n ha kell meg keresem usb-s tokot pár k-ért hozzá.
-
TESCO-Zsömle
titán
Csak két féle Slimline ODD van.
Egyiken a mini-IDE-csati van, amihez asszem nincs kábel, csak átalakító, másikon slimline sata, amihez Slimline SATA-kábel kell. -
zodo
nagyúr
Ma sikerült beszereznem a slim dvd írót! Kép
Csak azt felejtettem el nagy örömömben ,hogy fogom csatlakoztatni kábel nélkül.Most mehetek kutakodni,hogy milyen kábel kell ezekhez a típusokhoz, mivel még nem volt ilyen még a kezembe sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest