Új hozzászólás Aktív témák
-
tukko1
aktív tag
válasz
urbanjozsi #351 üzenetére
Én is porszóratni akarok majd! Segíthetnél nekem ebben, akár priveben is!
-
tukko1
aktív tag
válasz
Pista0001 #166 üzenetére
Kifejtenéd, hogy a színterezés miért nem szép! Én arra gondoltam, hogy ha megvan az előlap akkor a házzal együtt elküldöm színtereztetni full feketére! Örülök, ha egy céget találok ahol vágnak nekem előlapot
, de ha most egy olyat is kell keresnem ahol eloxálnak is.... Szóval vagy én festem le itthon az előlapot vagy színtereztetem! Amúgy melyiknél lesz szebb a színterezés alu- vagy acéllemeznél, mert ha mindegy akkor inkább az alut választom!
-
tukko1
aktív tag
Én elvileg ma rakom össze az 2x20 OLED usb-s kijelzőm [link]! Ha esetleg valakinek van ilyen igénye 8000-ért tudok még szerezni! Vagy van még egy 2x24-es piros[link], az is usb-s, zsír új, ez azonnal vihető 6000-ért! Amúgy én is HTPC-t építek! A belseje már megvan, csak a külseje van romokban [link]!
Most éppen egy slot in-es dvd-romra vadászom, mert újan elég drága! Ha esetleg valaki tudna azt megköszönném! Mindegy, hogy notebook vagy desktop!
A ház előlapját miből lenne érdemes vágatni, aluból vagy acéllemezből? Színtereztetni szeretném majd! -
tukko1
aktív tag
Hát nem nagyon pörög a topic! Valami ilyet szeretnék összeütni a Nec Powermate VT-ből (kép). Bár nem tudom mennyibe lesz bent!
Néhány dolog még hiányzik, amit nem tudom honnan szerrezek be: Hifi talpak, gombok (legyen egyszerű és design-os), és átlátszó plexi a kijelző elé! Ha valaki tudna konkrét dologgal segíteni az jó lenne! -
tukko1
aktív tag
Hello!
És is HTPC-t építek sima fekvő házból (nec powermate vt)! Nem tudtok mondani olyan helyet ahol szintereznek pcházat és postán is meg lehet oldani a szállítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Posta, csomagküldés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest