- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
A ház előlapját miből lenne érdemes vágatni, aluból vagy acéllemezből?
Ezt a kérdést anno én is feltettem a gányolós topikban , kb. ezeket a válaszokat kaptam.
Azóta sincs se alu ,se acél előlapom.Tehát az ídézetek és gazdáik:
3.Aragorn
Az alut még mindig könnyebb megmunkálni, mint a rezet vagy az acélt. Ha nem túl vastag, komoly gépek nélkül is megoldható. Bár attól függ, mennyire akarsz profi munkát végezni.
Pista0001
Ja igen... és aluból is csináltam már ezt-azt. Elég nehéz megválasztani hogy mégis milyen alapanyagot használj. Vannak különböző ötvözetek, amiknek teljesen mások a fizikai tulajdonságai. Például amelyik több magnéziumot tartalmaz, annak nagyobb a szilárdsága, jobban tart, viszont nehezebb megmunkálni mert nagyon rideg. A hajlítást például nehezen viseli, könnyen elreped. A tiszta (asszem 99,5 %-os a legtisztább) alut nagyon könnyű alakítani, de szinte semmi tartása nincs.
TESCO-Zsömle
Alumínium megmunkálása célszerszám nélkül rémálom. A flex fröcsköli, mint állat, köszörüt eltömíti, és zabálja a dremel-korongot, illetve megfogja. Azt kell, hogy mondjam, érdemesebb kéziszerszámokat haszálni.
De ,ha valami profi műhelyre bízod a dolgot ,akkor mindegy csak tud megfízetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest