- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
tukko1
aktív tag
válasz
Pista0001 #166 üzenetére
Kifejtenéd, hogy a színterezés miért nem szép! Én arra gondoltam, hogy ha megvan az előlap akkor a házzal együtt elküldöm színtereztetni full feketére! Örülök, ha egy céget találok ahol vágnak nekem előlapot
, de ha most egy olyat is kell keresnem ahol eloxálnak is.... Szóval vagy én festem le itthon az előlapot vagy színtereztetem! Amúgy melyiknél lesz szebb a színterezés alu- vagy acéllemeznél, mert ha mindegy akkor inkább az alut választom!
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #166 üzenetére
Szia!
Akrilnitril-Butadén-Sztirol ,hogy miket mondasz.
Mint látod én azota se haladtam semmit ház ügyben ,max. a kibelezett pio deck-et tuttam felmutatni.
Kérjük ,majd a képeket.fedélen fejtetőn lesz az alaplap enen én is elgondolkoztam már ,nagyon jó ötletnek tartom az ilyen htpc-s "barkácsolások" alkalmával.
tápegység leválasztott légtérben nem lenne szerencsésebb ,ha nem választanád le ? Ennél a fejjel lefele építkezésnél a felfelé szálló meleg levegő miatt aggódok egy kicsit. Jobbnak látnám ,ha segítene a táp is kijuttatni a meleget vagy az a 8 cm-es elég lessz hozzá ?
Ebben a prototípusban egy 800 MHz-es P3-as lesz Nekem is van ilyesmi konfigom csak 733 mhz-es, de valami gáz van az alaplapal, így nem letöltő gép lesz ,hanem a mostani konfigom kerül bele, ha egyszer elkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest