Új hozzászólás Aktív témák
-
tukko1
aktív tag
válasz
Pista0001 #166 üzenetére
Kifejtenéd, hogy a színterezés miért nem szép! Én arra gondoltam, hogy ha megvan az előlap akkor a házzal együtt elküldöm színtereztetni full feketére! Örülök, ha egy céget találok ahol vágnak nekem előlapot
, de ha most egy olyat is kell keresnem ahol eloxálnak is.... Szóval vagy én festem le itthon az előlapot vagy színtereztetem! Amúgy melyiknél lesz szebb a színterezés alu- vagy acéllemeznél, mert ha mindegy akkor inkább az alut választom!
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #166 üzenetére
Szia!
Akrilnitril-Butadén-Sztirol ,hogy miket mondasz.
Mint látod én azota se haladtam semmit ház ügyben ,max. a kibelezett pio deck-et tuttam felmutatni.
Kérjük ,majd a képeket.fedélen fejtetőn lesz az alaplap enen én is elgondolkoztam már ,nagyon jó ötletnek tartom az ilyen htpc-s "barkácsolások" alkalmával.
tápegység leválasztott légtérben nem lenne szerencsésebb ,ha nem választanád le ? Ennél a fejjel lefele építkezésnél a felfelé szálló meleg levegő miatt aggódok egy kicsit. Jobbnak látnám ,ha segítene a táp is kijuttatni a meleget vagy az a 8 cm-es elég lessz hozzá ?
Ebben a prototípusban egy 800 MHz-es P3-as lesz Nekem is van ilyesmi konfigom csak 733 mhz-es, de valami gáz van az alaplapal, így nem letöltő gép lesz ,hanem a mostani konfigom kerül bele, ha egyszer elkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- MS-Tech Ca-0300 Hornet NG Gamer ház
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged