Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MuMa012

tag

Hosszú idő után, de újra HP laptop tulajdonos lettem. Megjött a Probook 430 G5-m :) Gondolkoztam még sokat a HDD-SSD kérdésen és végül egy HDD mellett döntöttem, 1 GB-s, 5400 fordulatos, mert sok idő lett volna a kiszemelt gyorsabbat venni és mert rájöttem, hogy amilyen adatokkal onnan dolgoznék, az nem igényel annyira gyors sebességet. (Fotók, dokumenutmok, filmnézés) Érdekes volt, hogy amikor beleraktam a házba a helyére a HDD-t, nem volt kerete, vagyis csak egy kábel, s ahhoz képest lötyögött a helyén. (A Yotuube videókban mind volt egy keret amibe bele lehetett rakni.)
    Az anyaghasználattal nagyon elégedett vagyok, de keresek rá valamilyen műanyag tokot vagy matricát mert érzékenynek tűnik. A billentyűzetre meg rendelek védőmatricákat. Nagyon elégedett vagyok elsőre, holnap bele kerül még 4 GB RAM, s a Windows 10 is feltelepül a DOS helyére, aztán minden sima lesz. Köszönöm a kérdéseimre adott válaszokat :)

Új hozzászólás Aktív témák