- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
adott egy HP pavilion dv6500-as laptop. Minden rendesen működik benne, kivéve a hangkártyát.
Nem értem mi baja lehet, de a win7-ben egy kis x van a hangnál és ha rákattintok akkor bejön a hibakereső....
és valami hibát észlel a hardvernél. Valaki nem tud erre megoldást? esetleg nem járt így valaki ? köszönöm -
smallmer
őstag
srácok hp driveguard nincsen még windows 10-re?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
vannak problémák nekem a Windows 10 driverekkel. tegnap előtt még fent voltak a wifi kapcsoló és némító gomb driver a hp honlapon, de most semmi ilyen. Lehet tudni róla, hogy miért?
hp probook 450 g1.
köszi előre is
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
srácok mi lett a hp oldalával, hogy semmi illesztőprogram nincsen fent szinte? probook 450 g1-em van.
sajna nem emlékszem a program nevére ami automatán letölti a drivereket. Meg tudnátok mondani a nevét?
köszönöm -
smallmer
őstag
sziasztok,
ezek közül valamelyik hasznos? 450 g1
ha nem látszik control plusz görgővel közelítsetekminősége jó
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
van valaki itt köztetek aki probook 450 G1-et használ? -
smallmer
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy érdemes egy probook 450 alá külső hűtőt vásárolni vagy teljesen felesleges? gondoltam, hogy ha asztalon használom akkor dobok alá egy hűtőt. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
ma egy Hp ProBook 450 G1 tulajdonosa lettemlenne hozzátok egy olyan kérésem, hogy dvd-ről windows 8.1-et hogyan tudom uefi módban telepíteni? mit kell hozzá átállítani a biosban?
előre is köszönöm a válaszaitokat
Szép napot nektek
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. van egy acer aspire one 756 os laptopom, de a töltőjét otthon felejtettem. Most a héten nagyon kellene nekem a gép, de csak legközelebb pénteken tudok érte menni.
olyan kérdésem lenne, hogy egy asus u31g töltő jó lenne e hozzá? előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robot fűnyírók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest