- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
adott egy HP pavilion dv6500-as laptop. Minden rendesen működik benne, kivéve a hangkártyát.
Nem értem mi baja lehet, de a win7-ben egy kis x van a hangnál és ha rákattintok akkor bejön a hibakereső....
és valami hibát észlel a hardvernél. Valaki nem tud erre megoldást? esetleg nem járt így valaki ? köszönöm -
smallmer
őstag
srácok hp driveguard nincsen még windows 10-re?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
vannak problémák nekem a Windows 10 driverekkel. tegnap előtt még fent voltak a wifi kapcsoló és némító gomb driver a hp honlapon, de most semmi ilyen. Lehet tudni róla, hogy miért?
hp probook 450 g1.
köszi előre is
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
srácok mi lett a hp oldalával, hogy semmi illesztőprogram nincsen fent szinte? probook 450 g1-em van.
sajna nem emlékszem a program nevére ami automatán letölti a drivereket. Meg tudnátok mondani a nevét?
köszönöm -
smallmer
őstag
sziasztok,
ezek közül valamelyik hasznos? 450 g1
ha nem látszik control plusz görgővel közelítsetekminősége jó
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
van valaki itt köztetek aki probook 450 G1-et használ? -
smallmer
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy érdemes egy probook 450 alá külső hűtőt vásárolni vagy teljesen felesleges? gondoltam, hogy ha asztalon használom akkor dobok alá egy hűtőt. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
ma egy Hp ProBook 450 G1 tulajdonosa lettemlenne hozzátok egy olyan kérésem, hogy dvd-ről windows 8.1-et hogyan tudom uefi módban telepíteni? mit kell hozzá átállítani a biosban?
előre is köszönöm a válaszaitokat
Szép napot nektek
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. van egy acer aspire one 756 os laptopom, de a töltőjét otthon felejtettem. Most a héten nagyon kellene nekem a gép, de csak legközelebb pénteken tudok érte menni.
olyan kérdésem lenne, hogy egy asus u31g töltő jó lenne e hozzá? előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest