Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Turbobacsi #24599 üzenetére
bebootoltam egy bootos win7-es (telepítős) pendriveról, de nem látott lemezt
-
Cadal
őstag
Hi!
Felteszem itt ai s kérdést, hátha a HP társaság jobban ért hozzá.
Van egy HP ProBook 4510s noti a családban. Ma elhozták hozzám, hogy nem indul...
Nos a következőt írja ki induláskor:Non-System disk or disk error
replace and strike any key when readyJól sejtem hogy megdöglött a vincsi?
-
Thusor
őstag
Köszönöm mindkettőtök válaszát. Akkor majd mindig kicsit kinyitom a fedelét, hogy szellőzni tudjon. De tényleg vicces, hogy megoszlanak a vélemények. Egyesek azt mondják, hogy árt a monitornak az állandó hő. Mások azt mondják, hogy nem árt neki, mert Ők is így használják évek óta és eddig semmi baja nem volt a gépnek. A HP hivatalos supportja is azt mondta, hogy nem árt ha csukott állapotban használom, hiszen a mérnökök ezért is tervezték úgy a dokkolót, hogy lecsukott monitor kijelzővel is be tudjuk kapcsolni, mert a dokkolón van erre egy dedikált gomb. Én is azt olvastam, hogy árt a monitornak az állandó hő, valamint hogy a laptopok többsége a billentyűzet felől is párologtatja a hőt. Olyan jó ez a sok ellentmondó vélemény. Mindegy, mindenesetre én egy kicsit mindig ki fogom nyitni a monitort, hogy tudjon a billentyűzet felől is hőt leadni.
-
zonusz
aktív tag
Kérdeztem már, tudom, de senki nem vette észre. Esetleg valaki? Az miért van, hogy alvó állapotból feléledéskor a Connection Manager azt írja ki, hogy az eszközkezelőben le van tiltva a kártya. Ilyenkor sárga felkiáltójeles, én letiltom, majd engedélyezem és akkor működik. Nem lehet ezt úgy megoldani, hogy az ébresztés után csak csatlakozni kelljen?
Köszi. -
Thusor
őstag
válasz
spyduck #24588 üzenetére
Rendben, megnézem. Persze van különbség, hogy csak netezek, szövegszerkesztek vagy megnyomom a procit egy munkaigényesebb feladattal. De akkor a monitorral is hasonló a helyzet? A 2540p jobb oldal alja és a billentyűzet jobb oldala szeret melegedni, valamint ha lecsukott állapotban használom dokkolóról akkor a monitor jobb oldala is elég langyos lesz. Ezek szerint azt mondod, hogy érdemesebb lenne kicsit felnyitnom a monitort ha huzamosabb ideig dokkolóból használom a gépet, hogy jobban szellőzzön?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Thusor #24587 üzenetére
Meg kell nèzni. Ha egész napos használat közben hideg vagy langyos az akksi akkor nem kell kiszedni, viszont ha az is átforrósodik akkor nem àrt. EliteBook-nál ez nem túl gyakori eset
Viszont úgy emlékszem, h a 2540p-nek a jobb oldala azért szeret melegedni, viszont az akksira nem emlékszem.De! Egy hétköznapi használat és egy egész napos jàték között elég nagy különbség van.
-
phobeus
aktív tag
Tényleg dv6-nál ha asztalinak használom és folyamatosan rá van dugva a tápkábel, kell valamit állitanom, hogy mit csináljon az aksival? Vagy ez teljesen automatikus? És nem lesz különösebb baja, ha egyfolytában igy használom?
-
pethYeti
addikt
Felraktam én is a 12.3-aat aztán rendszervisszaállítás lett a vége, ccc indításánál azt írta nincs driver telepítve... + már az is furcsa volt hogy telepítésnél nem akarta frissíteni a drivert csak a ccc-t.
-
mrmegtette
tag
-
Sziasztok.
Nem tudna kisegíteni valaki HP Vista Business 64-bites telepítő lemezzel Angol vagy magyar.
Kéretem a HP-tól de csak 32 bitest tudtak adni...(korrektül elküldték)
De a gépben 4GB RAM van, jobb lenne a 64 bites... -
pethYeti
addikt
Valaki próbálta dv-6-on (amd-s) a 12.3-as catalystet? Hogy muzsikál?
-
TPM-el levédett winyót lecseréltem 1 számmal nagyobbra. Hiába dugom rá USB-n, nem ismeri fel. Elképzelhető, hogy a TPM, csak a belső SATA-ra dugott lemezen működik?
Hol, és mennyiért lehet chipkártyát szerezni? -
rrobi
senior tag
Sziasztok,
valakinek van tapasztalata azzal, hogy nx6110 1GB-os memóriával elboldogul-e? Esetleg konkrét típus?
Köszi!
Robi -
salieri.
őstag
válasz
Turbobacsi #24566 üzenetére
Ez ugyanaz a product number amit én írtam? Mert nem látom sajnos..
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy a HP8560p product number(WX788AV)
van e az intelen kivűl ati vga? -
Z86
őstag
válasz
mrmegtette #24562 üzenetére
Notiknál nem nagyon lehet variálni, nem passzol hozzá más, csak az ami most is benne van. Viszont lehet, hogy a mostani épp vacakabbra sikeredett, és a cseredarabbal nem lesz ilyen gondod.
-
mrmegtette
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Pavilion DV7-ben lehet e valamilyen úton ventit cserélni. Az, hogy a gyári teljes terhelésen olyan mint egy traktor csak egy dolog, de mostmár kerregni is elkezdett és ez már zavaró. Azt gondolom, hogy garanciába a gyárit kicserélnék, de nincs arra valami lehetőség esetlegesen, hogy valami minőségibb venti kerüljön bele, ami nem annyira hangos?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
-
kutga
félisten
-
dvid91
csendes tag
Sziasztok tudnátok segíteni most raktam új a lapimat ( Hp 1213eh ) és Driver reviver- megkeresett minden drivert csak egyet nem az mi lehet tudnátok segíteni és hogy honnan szedjem le??? Köszönöm előre is..
-
zonusz
aktív tag
Az miért van, hogy alvó állapotból feléledéskor a Connection Manager azt írja ki, hogy az eszközkezelőben le van tiltva a kártya. Ilyenkor sárga felkiáltójeles, én letiltom, majd engedélyezem és akkor működik. Nem lehet ezt úgy megoldani, hogy az ébresztés után csak csatlakozni kelljen?
-
Ruffian
tag
Helló!
Adott egy Presario CQ61. Olyan hiba lépett fel nála, hogy a kijelző vibrál, mintha alacsony lenne a képfrissítési gyakoriság, pedig 60Hz-en van állítólag, ennek jónak kéne lennie. A nagyobb probléma, hogy a színvilág kissé megváltozott. Olyan, mintha a fénykép negatívját néznéd. És nem a rendszer a problémám szerintem, mert már a BIOS-ban is ezt műveli. Szerintetek ez mi lehet? -
Khelben
nagyúr
válasz
ratkaics #24547 üzenetére
Én többször is rendeltem már innen: http://www.newmodeus.com/shop/
-
pumukli23
senior tag
válasz
Gondar #24546 üzenetére
Ha van más amit ki lehet zárni, kezdd azzal
Ha nincs, akkor eszközkezelőben keresd ki a vgat, majd jobb gombbal varázsold elő a részleteket és ott a hardverazonosítót. Ezt másold be gugliba + az oprendszer nevét, hátha dob hozzá vmi nem hivatalos drivert, amit saját felelősségre ki tudsz próbálni. -
ratkaics
senior tag
válasz
Turbobacsi #24515 üzenetére
Milyen külső házat fogsz használni? A DVD helyére pontosan mi kell, hogy be lehessen tenni oda a HDD-t?
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Amatőr kérdés, de hol van a laptopomhoz videókártya driver? Egy HD 5650-es van a gépemben, az amd hivatalos oldalán azt írják, hogy a HP oldaláról kéne drivert keresni, a hp oldalán pedig csak ilyen 2éves drivert találtam. Ilyenkor mi a helyzet? -
jorden06
senior tag
válasz
pumukli23 #24528 üzenetére
Igy tettem, es sajnos nem olvashato a hdd
kivettem, beleraktam egy kulso rackbe, rakotottem egy gepre, de mar az automatikus futtatas resznel fagyott, ugyhogy megprobaltam csokkentett modban total commanderrel masolni, de szinten fagyott egyes (minden masodik) fileoknal. szoval elvittem a mokushoz, hatha o tud vele kezdeni valamit.
ez bad sector, vagy milyen hibajelenseg? vagy csak siman tonkrement?
olvastam valami fagyasztasrol is... az mire jo, es milyen esetekben segit?
-
koro72
csendes tag
Sziasztok!
Új HP felhasználó vagyok.
Tudnátok segíteni abban, hogy telepítsem fel a win7-et?
Tegnap vettem egy HP pavilion g6-1206eh gépet, és csak FreeDOS-t adtak hozzá.Jó lesz hozzá a Win7 64 bit?
Ha igen, akkor hogy csináljam?
Miután eddig még nem kellett laptopra telepítenem csak asztalira azt is régen, ezért nem igazán vagyok képbe.
Azt látom, hogy a op rendszernek kell egy külön partíció, de nem tudom, hogy hol kell beállítani, stb...Szóval egyáltalán: mit kell csinálni?
El tudnátok mondani? Kb úgy, ahogy egy teljesen kezdő laptop-osnak kell.Előre is köszi.
-
pumukli23
senior tag
válasz
jorden06 #24519 üzenetére
2-4 csavar van a vinyó takarojánál, aztán a vinyót talán még fogja 1-2. Pikk pakk ki lehet szedni, ~2k fortinért veszel neki usb-s külső rekket, ráteszed asztali gépre/másik notira, átmásolsz mindent, visszateszed, lefuttatod a tesztet és ha midnen jó újrahúzod rá a rendszert. Spóroltál 8k forintot és van egy külső rekked.
(Kicsit visszaolvasva láttam, hogy kicsit félreértettem a problémád, de 200 gigát azért hátha találsz valamelyik ismerősnél) -
phobeus
aktív tag
Sziasztok!
Hp pavilion dv6 6b08eh-s notit a mai nap hoztam haza. Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom megoldani azt, hogy a headsetemet ha rádugom akkor minden hang azon keresztül szóljon? Próbáltam már mindenhogy, de van amit a füllhalgatóban hallok pl skype, teamspeak 1-2 windows hand, viszont ha elinditok egy játékot, akkor a noti hangszórója szól, de eközben a teamspeak vagy skype meg csak a fülesben. Van erre valami megoldás?
Előre is köszi!
-
scorpy02
aktív tag
-
tuctuc
aktív tag
Hello!
Ha valakit érdekel HP-ba való quadro fx1600m 512mb vga (geforce 8700m gts) kellemes áron, az jelezze nekem!
tuctuc
-
Daert
őstag
válasz
Graphics #24518 üzenetére
Meglehet,de ő a legolcsóbbat kereste,és mivel magyar illetőségű,de meglehet hogy nem magyar tulajdonú webáruház,kutya kötelessége magyar számlát és magyar garanciát adni a termékéhez.ha nem így van abban az esetben el lehet állni az üzlettől,viszont ha mégis így van akkor meg nem mindegy hol a cég székhelye?
A második ajánlóm biztos magyarabb.Más:
Még mindíg a GPU hőmérsékletével kínlódom,semmi nem írja ki,de még a lehetőségét sem ajánlja fel.
Aida64 2.20-2.30 sem.Afterburner sem.Valami ötlet valakinek.Korábban frankón jelölte minden progi. -
válasz
jorden06 #24519 üzenetére
Nem, a recovery azt csinálja, amit leírtam, hát a te esetedben, én megpróbálnám először én.
A vinyó elhelyezkedését azért írtam, hogy kiszedésnél mennyire nehézkes, de szerintem ezzel nem lenne gond. Beletenni egy külső HDD házba, és megnézni, hogy egyáltalán látja-e a gép rendesen, amire rádugod.
Ha igen, átmásolod a cuccaid, majd ezt követően vissza a laptopodba, majd egy oprendszerrel megpróbálni telepíteni
-
jorden06
senior tag
válasz
Graphics #24517 üzenetére
Egy Elitebook 8530P-m van. 250GB-os 7200RPM-es hdd-vel, recovery particio egyaltalan nincsen rajta. A teljes hdd 2 reszre van particionalva, egy az oprendszernek es egy az adataimnak, es nekem mindketto meghajtorol szuksegem lenne fileokra.
Hogy erted azt, hogy hol helyezkedi el a vinyo?
En eloszor arra tippeltem, hogy ez a recovery manager azt csinalja, hogy rakotok a gepre egy kulso hdd-t, majd a recovery manager kimasol minden adatot a geprol. Fogalmam sincs, hogy csinalna, mert a gep be sem bootol ugye, de valamiert erre gondoltam
-
-
válasz
jorden06 #24516 üzenetére
Igen, elvileg indulásnál, boot közben ha nyomogatod az F8-at vagy F12-t, F2-t hirtelen passz melyik is, akkor be tudsz menni a recoverybe, ahol ha létezik ez a partíciód a vinyón, újrahúzza a géped sec-perc alatt.
Átmenteni a cuccokat is egyszerű előtte. Attól függ a vinyód hol helyezkedik el, / nem láttam az adatlapodon a gép típusát/Kivétel, bele külső rackbe, és felmásolni egy másik gépre, utána vissza, és hagyni a recovery-t érvényesülni
-
jorden06
senior tag
válasz
Magnum_ #24451 üzenetére
Bevittem egy szervizbe, hogy mondjanak ra valamit, megis mi tortenhetett. Egy indiai forma vette at, es azt mondta, hogy sima "crash", osszeomlott a win7, le kell menteni mindent, format C, majd reinstall.
O ezt a HP Recovery Manager programmal szandekozik megtenni, es 35€-t akar kerni erte. Egyelore nem hoztam el (meg amugy is kellene vinnem neki egy kulso hdd-t, hogy lementhessen mindent), es szeretnek utanajarni, hogy hogy mukodik ez.
- ilyen "crash"-ek csak ugy tortennek a hdd-vel, egy format C, es mehet minden a regiben?
- ez a HP recovery manager, hogy mukodik? volt mar valakinek tapasztalata vele? -
ratkaics
senior tag
válasz
Turbobacsi #24513 üzenetére
Igen, maradt a dvd író a gépben. Nem kell nekem a nagy tárhely, mert a NAS-omat hálózaton érem el és ott tárolom az adatokat.
-
Vukmir
aktív tag
-
Vukmir
aktív tag
Sziasztok!
A következő Notebook-ot keresném a lehető legolcsóbban, Renew -nak örülnék a legjobban!
Nem feltétlen pont ilyennek kell lennie. 320 GB os 7200rpm es HDD-s is játszik
-
Pocok256
veterán
Igen Hdmi -n full HD monitorra tettem ki a jelet
Native alatt meg a sima kijelzőjét értem igen a 1366*768-at.pethYeti:
Vidkarit is megráncigáltad ? Mert az még sokat jelent bár elképzelhető, hogy azért a multi jóval igényesebb mint a campaignAmúgy helyesbítenék most néztem kicsit jobban megráncigálva így is eléri a 87 -88 fokot a proci bár az tény, hogy ennél magasabb nem lesz
Még szerencse, hogy nem bf3 zok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest