Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
Köszi a a segítségeteket.
Szerintetek az teljesen normális ha a márkaszervízben a hangszóró-újkorától hangos sistergése ( hardveres 99%)+ gyári recovery sikertelensége,utána oprendszer végleges kifagyása miatt bentlévő HP 635- ös notink már hétfő óta ott van javításon?
Ma csak azt tudták mondani a telefonos érdeklődésemre hogy "törpöl rajta" a technikus?
Jövő keddet jelölték meg a munkalapon,amit hétfőn kaptam,de ha addíg nem lesz kész mi várható?
Felhívnak hogy sajnos nem tudtuk megcsinálni, vigyen el?Ezt nem tehetik, ugye?!
Már jó lenne ha végre jó lenne..
Ilyenkor ha esetleg nem tudják megbuherálni csere vagy alaplapcsere?Mire számíthatok- eddíg szerencsére nem kellett soha márkaszervízbe vinnem a notikat- most elért engem is ez az "áldás"..
-
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Eladtam a korábbi laptopomat, és eldöntöttem, hogy a Pavilion dv6 szériából választanék.
Azonban a processzort illetően dilemmában vagyok, mert a kinézett gépben ez található:
AMD Phenom II X4 P960 Quad-Core CPU (4x1,8GHz, 2MB Cache, 25W TDP)
+
AMD Radeon HD 6650M VGA 1GB DDR3 dedikált RAM-malA régi gépemben ez volt:
Intel Core i3-370M 2,4, 3MB Cache
+
Intel GMA HD GraphicsKisebb CPU-teljesítményt nem szeretnék, hanem legalább ugyanakkorát.
Szerintetek ez a Pavilion jobb lenne, vagy keressek egy erősebbet? -
apuc
őstag
Segítsetek légyszíves.
A jelenleg szervízben lévő HP 635-ös
[link]
notimba szerintetek a gyárilag benne lévő 4 Giga RAM amivel vettem egy hónapja 1 db 4-es modul lehet vagy 2*2Gigás?
Mert ha 1db 4 Gigás memória, akkor érdemes lenne beletetetni még egy 4 Gigásat, hamár szét van/lesz szedve,nem?
Win64 HP van rajta, ez segaít-e majd valamit a gyorsaságában ha végre jó lesz és megkapom?
(Lehet hogy alaplapcsere lesz, jelenleg a szervizes szavaival élve "törpöl rajta egy szerelő kolléga"..na mindegy..)
-
zsoltee10
addikt
válasz
csallozsolt #22391 üzenetére
én se találom.
meg a windows eszközkezelőben sem. a touchpadnak van kikapcsoló gombja, de a trackpointnak nincs. régóta csinálja? egeret használsz? touchpadot ha letiltod, akkor se jó? próbáltál már drivereket újra rakni, esetleg komplett rendszert? csinálj egy recoveryt. ha ezek se segítenek, akkor szerviz. garisnak kell még lennie bőven.
-
(Bundás)
addikt
válasz
Speeedfire #22387 üzenetére
Ahogy a 2510P-nél is, és a Pavilion sorozatnál is. Lehet hogy ne nyúlkáljon bele akárki...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #22386 üzenetére
lol
Még az alaplapot is ki kell szednem... -
Speeedfire
félisten
Komolyan?! A hp miért így rakja össze a laposokat? A múltkor a saját 6910p-mmel szívtam. Most ismerős hozott egy 615-öst, de nem tudom a cpu-t újrapasztázni amíg a kijelzőt nem szedem le?!?!?!!! Ez már szánalmas....
Darabokra kell szedni, hogy meglegyen pucolva a gép lelke... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #22268 üzenetére
megvan az átalakító + hdmi kábel, amit leírtál, azt követtem, hang egyből megy, tökéletes!!!
köszönöm mindenkinek a tippeket és a segítséget
-
Magnum_
nagyúr
Ipon irt, hogy atveheto ma a hP disp.port atalakito ugyhogy delutan/este izzitom es megirom, hogy franko e
-
-
(Bundás)
addikt
válasz
G y u r C i #22376 üzenetére
Ha szétszeded és nincs benne inverter, akkor LED-es kijelzőre lesz szükséged, ebből van jobbos és balos LCD csatlakozóval szerelt, ha van benne inverter akkor fénycsöves kijelzőt kell venned. A típusszám alapján be tudod azonosítani mi kell neked, "márka" lényegtelen.
-
pumukli23
senior tag
válasz
G y u r C i #22376 üzenetére
Ha minden egyezik, úgy tudom mehet bele. Acerben már cseréltünk kijelzőt, valami más laposból ment bele, de a kijelző ugyanaz volt. A legtöbben egyébként samsung kijelző csücsül, a pontos méretnek, típusnak kell utána nézni.
-
G y u r C i
csendes tag
válasz
(Bundás) #22373 üzenetére
Akkor lehetséges, hogy megpróbálom mivel már nem egy gépet szedtem szét, kézügyesség megvan, tapasztalat félig hiányos, informatikusként tudom mi mire való, már csak csavarnyúzó kell , meg egy belevaló kijelző.
(valakinek tapasztalat, hogy itt van-e valami lényeges különbség, értem ezalatt, hogy hp-s vagy sem, vagy mehet bele bármilyen a specifikációnak megfelelő?) Köszi -
klambi
addikt
szevasztok!
olyan problémám lenne hogy hp envy 15 nél win 7 alatt néha van 1 beep hang azt nem tudod hogy ez a lapos jelzése valamiért, vagy valami program mint pl speed fan jelzése valami másik ok miatt?
(amúgy nem rég cseréltem le a procit i7 720qm re de ez a sipolás cask 1-2 hete hallom néha, és nekem úgy tűnik hogy randomban jön elő... de ki tudja) -
Dhampir
félisten
válasz
Thunderzolee #22372 üzenetére
A mobil oldal egészen más.
Régen örültem volna a Core 2 Duonak is, erre itt van az új processzorcsalád.
Igen, az erősebb CPU+GPU miatt lassan kiterjedt az érdeklődésem más gyártmányú laptopokra is, mobil gép céljára azonban még "tartalékba" teszem a HP Pavilion dm4-et.
-
(Bundás)
addikt
válasz
G y u r C i #22361 üzenetére
Picibb csavarhúzó: igen, kézügyesség igen:, tapasztalat: nagyon igen, még az alsó tálcát is ketté kell bontani hogy ki tudd cserélni a kijelzőt.
-
válasz
Dhampir #22366 üzenetére
Jaaa... onnét ez az AMD izé..
Hát igen, a P4 korszakában valóban jobb volt az AMD.
De aztán amióta a Core 2 színre lépett, az AMD csak próbálja utolérni Intelt.
Mondjuk azonos árszinten sikerül is neki, de melegebb procikkal, illetve a felső (nem szerver) kategóriában nincs vetélytársa az Intel prociajinak.
Most pl. itt az új 6 magos család, és tessék, a várva várt áttörés ismét elmaradt.
Mobil szegmensben ez talán mégjobban látszik.
Nézd meg a listát: az első 100 helyen mindössze 7 AMD van.
A mobil Core 2 Duok óta AMD folyamatosan csak a második. Főleg teljesítményben. Legalábbis az itthon kapható AMD-s notikban szinte sosem volt túl erős CPU.Amiben erős, az a netbook szegmens, a Brazos platform (C-50/C-60, E350/E450) a hozzá tartozó erős grafikus támogatással, az Intel még az új Atommal sem tudja beérni.
Ha nem mindenképpen HP-t akarsz venni, kérdezősködj a notebookos topicban is, ott biztosan tudnak bestbuy gépet ajánlani erős videokártyával is.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Thunderzolee #22365 üzenetére
Nagyon köszönöm az összehasonlítást és a részletes magyarázatot.
Bár asztali gép tekintetében az AMD-nosztalgia él bennem, de mindenképpen az i5 látszik jobb választásnak. Utánanézek egy picivel jobb videokártyának, de ezzel is megteszi, mert ilyen jó gépem eddig még sosem volt.
Duliee
Neked is nagyon köszönöm! -
válasz
Dhampir #22362 üzenetére
Szerinted miért linkeltem be ezt lejjebb?
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlElső körben magad is láthatod, h mennyivel van feljebb a listában a 4 magos processzor. Annyit még hozzátennék, h a 4 mag ereje ott jön jól, ahol olyan alkalmazásokat futtatsz, ahol mind a 4 mag ki van használva. Mert 2 magot használva megeshet a P540 gyorsabb, lévén jóval magasabb az órajele.
Sajnos annak a 4 magos procinak csak 1.8GHz-re telik, ez nem valami sok.A 17"-os laptopot nem lehet cipelni, csak kocsival.
Szüleimnek otthon egy 17"-os van, ráadásul a régebbi, 16:10-es kijelzős változat, párszor már vittem ide-oda, de inkább nem cipelem.. :/
A 15"-os notit is kényelmetlen hosszabb távon hordozni (szvsz).Én a helyedben megfontolnám amit itt írtak, h +1 egy monitort veszel hozzá.
Nekem is úgy van itthon. Van az asztali gépem, amivel játszok. Egy 22"-os (16:10-es) monitorral. Meg van a notim, amivel netezek, de a képe a monitorra van kötve, bill, egér, nyomtató, stb mindent rá tudok kötni, és ha kiterjesztett módba kapcsolom, még nagyobb kijelzőhöz jutok. Egy ekkora monitor 25ezer körül van itt az aprók közt. Bőven megéri.
És akkor megveheted a korszerű második generációs i5-ös gépet.Vagy adott árkategórián belül egy erősebb videokártyával szerelt notit is vehetsz, de az i5-ös HD3000 IGP-je is elég jól visz alap játékokat.
-
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Laptopomat szeretném HD TV-re kötni, a laptopon displayport kimenet van (HP 6465b), a TV-n HDMI.
Találtam olyan adaptert ami a Displayportomat HDMI-re alakítja, illetve olyan kábelt is, aminek az egyik vége DP, a másik HDMI.
A kérdés, melyik lenne a jobb választás? Egyik sem olcsó, HDMI kábelem már van otthon.
Az adapter és a kábel sem HP gyártmány amit néztem, nem tudom ez számít-e.
-
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen a tanácsot!
Korábban egy 10,1 netbookot, majd egy 15,6 laptopot használtam asztali gép gyanánt is, a 17,3 már "álom" nagyságú.
A Core i5 ereje azonban szintén csábító.
Esetleg még milyen erősebb mobil videokártyával érdemes keresni, ha néha többet is ki szeretnék facsarni egy laptopból?
Duliee
A 17,3 kijelzőjűt nem nehéz cipelni?
Az AMD Turion II Dual Core P540 2400 MHz jobb, mint mondjuk egy AMD Phenom II X4 Quad-Core P960 1800 MHz?
-
G y u r C i
csendes tag
Hali !
Segítségeteket kérném.
Adott egy HP G62 lapos, melynek betört a kijelzője, kisebb asztalról lerántás miatt.
(Folyadékkristály folyt benne össze..szerintem)Mennyire nehéz ezt az alkatrészt kicserélni?
Kellenek-e hozzá különleges eszközök?(irtó pici csavarhúzók)A gyári manual szerint:
39.6-cm (15.6-in) high definition, Brightview , display panel (includes display panel
cable)Előre is köszi,
üdv István -
-
Dhampir
félisten
válasz
Thunderzolee #22357 üzenetére
Köszönöm az értékes hozzászólást!
Fontos lenne, hogy multimédiában is megállja a helyét. Mindkettő vonzó a maga módján, az egyik a hordozhatósága miatt, a másik pedig a nagyobb kijelző miatt, ha mégis az asztali használat mellett döntenék.
-
válasz
Dhampir #22356 üzenetére
Spyduck írt erről egy ismertetőt:
http://logout.hu/bejegyzes/spyduck/hp_renew_program/friss.htmlA kettő közül én is az elsőt javasolnám, erősebb a hardvere (a memória mennyisége ne tévesszen meg). Tessék: CPU, és VGA benchmarklist.
A videokártya az csak ilyen közép-kategóriás mindegyikben, de a CPU az ég és föld. Az i5-ös talán túlontúl erős is egy átlagfelhasználónak. -
-
csucsbicep
nagyúr
hali!
Erről a példányról mi a véleményetek?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az alábbi két HP laptopról érdekelne a véleményetek, melyik érné meg jobban?
Mindkettő RENEW gép, és az is érdekelne, hogy egyáltalán renew laptopot érdemes-e venni, mert csak 1 év gyári garanciát adnak rá?
HP Pavilion dm4 (82)
*Core i5-2410
*14" HD LED fényes (1366x768)
*AMD Radeon HD 6470M; 1024 Mb vga
*4096 Mb DDR3
*500 Gb (7200) HDDHP Pavilion dv7-4106el
*AMD Turion II Dual Core P540 2400 Mhz CPU
*17,3" fényes (1600x900)
*ATI Radeon HD 5470; 2173/512 Mb
*8 Gb Ram
*500 Gb (7200) HDD -
sziku69
őstag
válasz
Thunderzolee #22342 üzenetére
Nem tudom. De egy win7 usb telepítő volt rajta. Azt töröltem le róla. Lehet hogy rosszul. Fat-ra simán formázza. Ntfs-re nem. Azt írja ki, hogy a windows nem tudta befejezni a formázást.
Tudom így is használni, de nagy file-okat nem tudok másolni rá. Több gigásra gondolok.
-
zsoltee10
addikt
válasz
csallozsolt #22341 üzenetére
biosból tiltsd le a trackpointot.
na én meg megkaptam a display port/ hdmi átalakítót, és nem oké.
a kép megy rendesen, de a hang nem. az eszközöknél ugyan felismeri a DENON erősítőt, de azt írja, hogy nincs csatlakoztatva. ha bekapcsolom az erősítőt, majd kikapcsolom, akkor azt írja, hogy csatlakoztatva, de hang nem szólal meg az erősítőn.
nem gyári hp átalakító, hanem valami más, de nem volt olcsó, 4k volt. -
vorsprung
csendes tag
válasz
pumukli23 #22347 üzenetére
Eleinte felpörgette, aztán láttam a szalagkábel utolsó milliméterén, hogy 1-2 réz vezetőfólia mintha meg lenne törve (gondolom a sok próbálkozástól). Levágtam az egészből azt a millimétert szép egyenesre. Azóta fel se pörög a vinyó, mikor bekapcsolom a gépet.
Most várom, hogy megjöjjön az új kábel és az USB vinyókeret. Remélem kiderül melyik volt a ludas...
Ami jobban idegesít, hogy DVD-ről bootolni akarva is non system disk üzenetet kapok.
Vagy ahhoz is kell csatlakoztatott vinyó?
(Persze, úgyis ír rá előbb utóbb, de az elején, mikor beolvassa a DVD-t, akkor sztem nem feltétlen...) -
vorsprung
csendes tag
Sziasztok!
Alany: HP2510P
Ventilátor búg, mint az állat. Szétszedtem, hogy kipucolom. Mondanom se kell, hogy alaplap is kiugrott, mert alatta van ugye. Portalanít, csavarok nélkül minden vissza, bekapcs, venti búg tovább. Nagyobb gond: "non-system disk or disk error replace and strike any key when ready"
Úgy vigyáztam a HDD-re, mint a hímestojásra, mégse hajlandó bootolni, a BIOS-ban se látszik. Boot sorrend rendben, DVD-ben nincs lemez, kábel látszólag oké, vinyó nem esett le.
2 napja nyúzom, meg se nyikkan. RTC elemet lehúztam majd vissza, semmi.
Ha a Boot sorrendben a DVD-t állítom első helyre és beteszek egy Boot-os Windows DVD-t, akkor is a "non system disk" üzenet jelenik meg.Kínomban rendeltem ebay-en egy 1.8"-os USB keretet adatmentésre (ha nem halt meg a vinyó), plusz egy HDD kábelt és egy új ventilátort...
Valakinek ötlete?
Köszi!
-
Barnajoc
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Pavilon dv7-2240ef gép, újra lett telepítve a Windows rajta Windows Home-ról Professional-ra, ez még decemberben megtörtént, ment is semmi gond nem volt vele.
Vasárnap reggelre(2012. 01.01.) viszont eltűntek az Asztalról a program ikonok, csak a mini alkalmazások maradtak kint. De a Start menüből tudom indítani a programokat, viszont kirakni nem engedi.
Valaki már találkozott ilyen hibával? -
-
csallozsolt
csendes tag
Heló.
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Hp elitebook 8540p gépem és szerintem néha a trackpoint bezavar, ami az jelenti, hogy a bal egér gombom jobb egér gomb lesz a jobb egérre nem reagál és néha sehova sem tudok kattintani, nem érzékeli. Driver van telepítve. Az egér vezérlőpultjába ha bemegyek felváltva váltogatják a gomb beállításnál az eszközök. Valamihez hozzáérhetek? vagy esetleg ki lehet kapcsolni vagy ilyesmi? Mi lehet a baj? Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi.
Üdv -
sziku69
őstag
-
Thusor
őstag
Milyen winchestert érdemes ultrabaybe tenni? Arra gondolok, hogy 5400rpm vagy 7200rpm-es legyen? Elsődleges idővel majd úgyis egy SSD lesz.
-
Z0mbi
senior tag
-
pumukli23
senior tag
válasz
sziku69 #22329 üzenetére
Haragban vagyok a pendrájvokkal
Van egy jó ideje egy 16 gigásom, de néha gondol egyet és random fájlok olvashatatlanná válnak, törlődnek stb.. Volt, hogy hibajavítás után kiírta, hogy 62 giga hely van még rajta, szóval ezt legszívesebben nem ntfsre vagy fatre hanem valami teljesne másra formáznám cipőtalppal
Egyébként mire kell, hogy ntfs legyen? Régebben olvastam, hogy pl dvd lejátszóknál csak bizonyos fájlrendszereket fogadott el a dvd játékos..
-
sziku69
őstag
válasz
pumukli23 #22327 üzenetére
Hát ez van
Tulajdonképpen mindegy, csak fura volt nekem is.
Elég gyors a memóriakezelése, ezért már nem nagyon akarok variálni.Most már csak azt mond meg miért nem tudom a 8 gigás pendrive-omat ntfs formátumba leformázni?
Tudom hogy ez nem ide tartozik, de hátha tudtok segíteni. -
pumukli23
senior tag
válasz
Thusor #22320 üzenetére
Gondolom hasonló mint a 8440p. A hasán találsz 3 csavart, ami mellett billentyűzet ikon van. Azokat csavard ki (elvileg nem esik ki, rugó fogja), majd nyisd ki a gépet. Az Esc-F1-F4 stb gombok közt találsz 4 csúszkát, ezeket told lefele (vagyis a gép eleje, a tapipad felé). Ekkor ki tudod venni a billtenyűzetet és elvileg alatta lesz a második ram modul.
Mivel kisebb a gép, nem biztos, hogy el vannak szeparálva az F-es csoportok, lehet nincsenek ott csúszkák, ekkor gondolom több csavar kell, hogy fogja a hasán.
-
Thusor
őstag
HP elitebook 2540p-hez service manualt honnan lehetne letölteni? Főként az érdekelne, hogy hogyan tudnék mindkét memóriamodulhoz hozzáférni, illetöleg az ultrabay-t hogyan tudom kivenni egy HDD csere erejéig.
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Van egy csodalatos HP lapim. (ElitBook 8540p) A kovetkezoket produkalja elso nap ota:
a hang 'lapos' lesz. Nincs benne szinte semmi mely. Az egyetlen mod hogy ezt orvosoljam a gep ujrainditasa. Azert ez idegel. Probaltam mar hangeszkoz ujrainditassal, windows audio service ujrainditassal, es semmi. Van valaki aki esetleg hasonlo problemat tapasztalt?
(W7 pro van a gepen es sokat sleep modban van szinte soha nem kapcsolom teljesen ki)
Koszi -
_pumukli_
csendes tag
Sziasztok ,
tervezem laptopom "felújítását"
HP elitbook 6930p
kicsierélném a HDD-t SSD-re és a CD olvasó helyére is szeretnék tenni egy SSD-t majd ezeket RAID be kötni
a CD olvasóhelyére simán be tudom rakni vagy szükséges valami keret?
ha igen honnét tudom beszerezni?
2,5" méret jó bele gondolom.
előre is köszi a válaszokatSzia! Én is ugyanezt szeretném! Sikerült ilyet találnod?
-
vorsprung
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem:
HP 2530P gépem van. (P/N: FU431EA)
A HP Parts Store szerint 506677-211 cikkszámú billentyűzet kell hozzá.
Van a hardverapro-n egy 451748-211 cikkszámú, az vajon jó lehet hozzá?
Hab a tortán, hogy van egy HP 2510P-m is, abban meg 447789-211 van!
Nem tudom, miben térnek el ezek egymástól...mindegyiken ott a pöcökegér is...
Köszi a hozzáértő(k) válaszát!Üdv,
Tamás -
Zorallos
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Zorallos
csendes tag
Üdv! Lenne egy problémám van egy Acer Aspire 6920 Laptopom de a billentyűje megbolondult. Ha rárakok egy billentyűt akkor tökéletesen azt írja amit nyomok rajta de ha a laptop billentyűén probálom akkor teljesen más dolgokat ír ki. Shift + alt se oldja meg a problémát. Olyanokat csinál,hogy O-ra 6 ot ír ki P-re *-ot U-ra 4 et . Valaki esetleg tudja a hiba okát? A válaszokat előre is köszönöm!
-
apuc
őstag
válasz
pumukli23 #22307 üzenetére
Sorozatszám 5CB140078G
Termékszám A1E55EA
Termékvonal Comm Trans Ntbk
Termékleírás HP-635UAE450QX500NXN04Xa ALL
Garanciális ellenőrzés dátuma 01 Jan 2012Garanciatípusa Szerviz típusa Kezdődátum Befejező dátum Státusz Szerviz szint leszállítandó áruk
HP Care Pack - Care Pack Serial Number GGQYHU4F3226 HWM Offsite 03 Dec 2011 02 Dec 2013 Active Standard Turn-Around-Time, Customer Delivers, Delivery by HP, No Special Coverage, Standard Material Handling, Country Coverage, Standard HW, Std Office Hrs Std Office Days Offsite Support & Materials,
Hardware Problem Diagnosis,Return to Depot, excl ext mon, HW Suppor
Base Warranty Wty: HP HW Maintenance Offsite Support
03 Dec 2011 02 Dec 2012 Active Std Office Hrs Std Office Days, Std Office Hrs Std Office Days, Global Coverage, Standard Material Handling, Standard Parts Logistics, Pickup by HP, 10 Business Days Turn-Around, No Usage Limitation, HP Ships to Customer Site Hardware Problem Diagnosis, Offsite Support & Materials -
pumukli23
senior tag
Elvileg több féle is belemegy, gyakorlatilag csak a hp-sat szereti, bár (kis kockáztatással) meg lehet okosítani más gyártó kártyáját is. Jó ideje nem néztem ezek árát, attól függően, hogy használt vagy új, úgy 6-24k közé tippelném. Ha keresel service manulat a gépedhez, abban biztos megtalálod, hogy gyárilag milyen kártyákkal szerelték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged